Anugerah Terindah: Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Halaman

23 Disember 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

 
 
 
 
 
 Salam pagi Isnin buat sahabat blogger yang Diana sayangi...hari ni punyalah Diana mengantuk sangat,sb semalam Diana dari menghadiri Majlis Perkahwinan anak jiran Diana..

Dalam mengantuk-mengantuk ni Diana pun sempat join Segmen...alah segmen blogger terkenal sape lagi kalau bukan blogger ERAZFADLI ....22hb iaitu kemarin adalah birthday Eraz...dia ada menganjurkan segmen sempena hari lahirnya...ingatkn semalam tarikh tutupnya...rupa di lanjutkan sehingga ke hari ini 23hb jam 11.00 malam..jdi Diana sempat la join sekali...
 
 
 
 
 
 
 
 
Jika ada sahabat blogger yang lum sempat naik join kemarin tu...hari ni masih sempat lagi nak join....Jom ramai-ramai kita klik banner kat atas untuk  join segmen JOM TERJAH BLOG EZRAFADLI.COM....
 
 
 
 
 
 
 

12 ulasan:

Maya Omar berkata...

saya pun nak menerjah jugak la..:)

Yumida Huda berkata...

selamat bersegmen kak
aah blogger tu famous sgt..hihi

Mardiah Diana berkata...

@Maya OmarJom la terjah blog dia yer..

Mardiah Diana berkata...

@Yumida Huda terima kasih Yumida...yer blogger famous tu...mna tau akak pn leh jdi seorang blogger famous macam dia...hehe...

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

JAMIL HASHIM berkata...

assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFUTHE

husna zahidi berkata...

Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
juga dari segmen yang sama.. :)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

Mardiah Diana berkata...

@AyuInsYiraH salam kembali...semoga berjaya jgk...

Mardiah Diana berkata...

@JAMIL HASHIM Waalaikumsalam dan salam kembali dari saya...terima kasih atas kunjungan ke blog saya...semoga berjaya jgk..

Mardiah Diana berkata...

@husna zahidiSelamat tengahari jgk Husna...semoga berjaya dan terima kasih atas kunjungan ke sini..

Eraz Fadli berkata...

Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

http://www.erazfadli.com/

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign