Anugerah Terindah: Shawl Dari Blogger Asha Lya Dah Siap

Halaman

5 Januari 2016

Shawl Dari Blogger Asha Lya Dah Siap






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan sangat hargai..... Terima kasih kerana sentiasa sudi singgah berkunjung dekat blog Anugerah Terindah yang tak seberapa nak indah ini....hihi




Hari sabtu yang lalu MD pergi ke rumah blogger Asha Lya untuk mengambil tempahan shawl yang MD telah tempah...Nak cari rumah Lya ni sesat lah juga sebab Lya dah pindah ke rumah sewa baru sebab perumahan yang hari tu sedang di baik pulih...Nama jak MD ni orang Bukit Garam,Kinabatangan tapi boleh juga sesat..hihi...








Ni dia shawl yang MD tempah dengan blogger Asha Lya....warna hitam ada 2 helai sebab seorang kawan nak 1 dan sehelai warna mint green..Beli 3 helai ni Lya bagi 3 brooch yang comel sebagai hadiah...ni namanya untung membeli....hihi...Kepada sesiapa sahabat blogger dan pengunjung yang hendak menempah shawl boleh lah tempah dengan blogger Asha Lya.









16 ulasan:

Cik Yanie berkata...

rajin kak lya kann

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

cantik

Asha Lya berkata...

Hhaha trima ksh kak siap da wat entri lgi hihi..hrp akak suka dgn shawl buatan lya n give yg x sebrapa hi

PeRdU cINta berkata...

Alhamdulillah...siap dapat give comel ea...cunlah...

Nooriah Abdullah berkata...

bestnye dapat free gift lgi mesti customer dtg lgi Lya kan

luqman zakaria berkata...

siap dapat free gift lagi..hehe

Puan Wawa berkata...

Bagusnyaaa.. Rajin jahit shawl..")

Nao Mei berkata...

Cik akak pun order juga dari lya nie diana
Alhamdulillah..jahitan memang rapi..kemas...
Shawl pun senang nak bentukk...lilit siap

kang jum berkata...

mau juga dunk shawl nya :)

Melissa Muklis berkata...

comelnyaa brooch.. hehe

adianiez AIDA berkata...

wah. tempah shawl :)
aida x pakai shawl.
if yes, pasti nak test tempah.
kalau beli tak sesuai, better tempah :)

dear anies berkata...

yg hitam tu hmpr x nmpk sy ;-)

Jari Manis berkata...

lahhh berjiran gn Asya Lya ke

Khir Khalid berkata...

Wahh cantik... alhamdulillah... :)

Cik Ash berkata...

wahhhh untung berjiran dengan blogger asya ni...

Dunia Zumal berkata...

Wah cantiknya shawl tu ^-^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign