Anugerah Terindah: Jalan - Jalan Di Hujung Minggu

Halaman

16 November 2014

Jalan - Jalan Di Hujung Minggu

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Alhamdulillah selamat sampai di rumah setelah seharian berjalan2 ke pusat bandar Sandakan bersama dengan adik Diana N. Sakinah D.
Sandakan Bandarayaku
Diana dan Adik
Yang Ikhlas,

29 ulasan:

Sweet red cherry berkata...

cantik betul bandaraya sandakan tu..masa pegi sandakan tahun lepas sempat jalan shopping complex yang dibandar tu..lupa suda apa namanya..untuk pengetahuan akak, nenek wana bermastautin di sana..jarang2 dapat melawat dia di sana..sebab jauh..huhu

Asha Lya berkata...

Next nak gi jenjalan ke bndr sdkn la plak, baru sekali lya ke cna

Izzati Amira berkata...

bestnya jalan2 g Sabah..

Affy Afiqah berkata...

lepas ni boleh laa share apa istimewa di sandakan ;)

Cik Iman berkata...

Cik Iman nampak makanan je ekekeke

Gee Lion berkata...

Kat sini jalan2 round Shah Alam je.
Boring.

MOMMYLIN berkata...

as salam, singah dan follow sini...

DILA ELLA berkata...

belum pernah sampai Sandakan lagi :)

PERMATABIRU berkata...

org ckp best ke sandakan...best ke?apa yang menarik kongsikan..hehe

Miss S berkata...

bila la nak sampai Sabah ni..teringin juga jenjalan ke sana

Maria Firdz berkata...

Seronoknya jenjalan..

Dunia Zumal berkata...

Bestnyer jalan-jalan yer Diana... Zumal tag sesuatu kat sini yer http://duniazumal.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

Etuza berkata...

asalam memang hebat sandakan..terbai view amat jelas

Etuza berkata...

Asalam MD mohon maaf jika ada kesilapan di penganjuran anugerah tropi di blog Etuza..Etuza keliru..blogger2..paptut Etuza letak di html java jika nak kesan penyertaan tu tak lah tertukar nama ke atau sebaliknya

LadyBird berkata...

Seronoknye jln2..

Cik Balqis berkata...

Wahhh..best balik kpg. Jauh jgk ye ;)
Belog Miss Balqis

Nadratul Syazwana berkata...

Wahh makan makan yee. Weekend camni jenjalan dengan adik sendiri pun best kann :)

edisi berkata...

macam best jer kat sandakan....

Fiza Aizzawa berkata...

jalan2 pastu mesti makan2 kan..

Yana Yani berkata...

belum pernah sampai ke sana lagi
rupa adik beradik nak seakan lah =)

Unknown berkata...

Wah jalan2 cari makan dan kawan yer... hehehe... sabah la satu2nya negeri yang idah belum sampai lagi... :(

Siti Sharini berkata...

wslm..o0o0o0 berjalan-jalan rupanya..enjoy ur holiday=)

Calrase Patrick berkata...

wah seronoknya jalan2.. :) salam sabahan blogger

Unknown berkata...

sandakan tmpt kwn yumida tinggal. nama dia usniah bt puidin. cuma sekarang dia tinggal kat sepang. kot2 la akak kenal. dia ada kembar. tp x ingat nama kembar dia

Dunia Zumal berkata...

Zumal jalan-jalan sini ^-^

Deanna Morni berkata...

lom de kesempatan nak g sandakan...mesti byk seafood kan...sedapnyeee...hihihih

Zie Has berkata...

cantik juga sandakan. belum sampai lagi ke sana. baru pergi KK sekali aje. next time ada duit lebih, nak juga terbang kesana :)

Khir Khalid berkata...

Assalam... wahh seronok.. :)

Unknown berkata...

Bestnye jenjalan kak diana.. rindue nak jalan2 jugakkk... hwarghhh xsbr nye

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign