Anugerah Terindah: Di Sempitkan Rezeki Bersedekahlah

Halaman

28 Oktober 2015

Di Sempitkan Rezeki Bersedekahlah






Salam untuk semua sahabat blogge dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....terima kasih yang tak tehingga Diana ucapkan kepada semua kerana sudi singgah dekat blog Diana ini....









Barang siapa yang sedang 
Di sempitkan rezekinya
Maka bernafkahlah(Bersedekah)
Dengan apa yang telah
Allah kurniakan kepadanya


(surah Talaq,ayat 7)








30 ulasan:

Meeya Techik berkata...

betul tu kak.. sekecil2 kita bg sebesar2 kita terima :)

AtieYusof berkata...

Jom sedekah... power of sedekah.. :)

dear anies berkata...

bersedekah ketika sempit itu lbh afdal

merosnordn.blogspot.com berkata...

lagi banyak beri lagi murah rezeki. :)

Asha Lya berkata...

Insyallah semakin kita rajin brsedekah..rezki sntiasa ada dlm pelbagai cara kan..

iryantyismail berkata...

Insyallah..amin :-))

Scha Nazri berkata...

Insya Allah kak :)

Zizie Zack berkata...

dan juga solat dhuha :)

Tanpa Nama berkata...

nasihat yg baik sis..

Dunia Zumal berkata...

Terima kasih atas perkongsian Diana ^-^

Hanafi Abdullah berkata...

satu perkongsian yang sangat bagus..in shaa Allah nak cuba..

Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

Tanpa Nama berkata...

InShaaAllah.. betul tu kak, sedikit kita sedekah, InShaaAllah banyak pintu rezeki Allah buka :D

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

telah follow anda..salam kenal.

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

nanti kita tukar blog

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

tukar link blog......anda

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

beritahu saya bila dah buat link blog ye..tq

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

saya dah masuk anda dalam bloglist saya...salam kenal.

Wak Lat berkata...

insaf mak kanns .,

Mia Liana berkata...

sama2 lah kita bersedekah...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Ana Fatihah berkata...

Harta yang sebetul-betulnya milik kita adalah harta yang kita sedekahkan. :)

LizaMustafa berkata...

amalan yang mulia...hati kena ikhlas :-)

Zie Has berkata...

tq atas peringatan ni diana ... ingat mengingati :)

Mummy Julia berkata...

The power of sedekah... Bukan waktu tgh susah ja, waktu rezeki melimpah-limpah lg baguih di amalkan.. Thanks for sharing Diana.. :)

Cuya berkata...

anda ditag!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/10/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

aeinnamusa berkata...

TERIMA KASIH..INSYAallah AKAN DIPRAKTIKKAN;)

jemput join segmen ena

Sally Samsaiman berkata...

Terima kasih sebab share ni…!

Busyra Takiyudin berkata...

sama2 lah kita bersedekah.. :)

Kak Wawa berkata...

Betul tu diana, thanks ingat.. Jadikan sebagai amalan harian kita..

Jari Manis berkata...

sangat sangat betul..jika ingin mendpat rezeki yg melimpah ruah..bersedekahlah

kakaktiricinderella berkata...

Semoga kita sentiasa ringan untuk bersedekah :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign