Anugerah Terindah: Menu Minum Petang - Lempeng Berinti Cheese

Halaman

10 November 2015

Menu Minum Petang - Lempeng Berinti Cheese






Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai.....Terima kasih kepada semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....Petang tadi Diana sedang duduk kat beranda rumah tiba² terfikir nak buat sesuatu untuk di kunyah bersama en.hubby..















Diana buat lempeng berinti cheese..tapi cheese dia tak meleleh sangat sebab stok cheese kat rumah tak banyak jadi setiap keping tu Diana letak sikit jer...tak apa kan yang penting ada rasa cheesenya...hihi....








20 ulasan:

kangjum berkata...

hemz, pastinya ngeblog jadi lebih semangat kalau kunyah ni makanan :)

dear anies berkata...

Lempeng ni cicah apa? Sambal?

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

sedap tu....

Zafirah Kama berkata...

Wah.. walaupun sikit, still nampak dia punya cheese tu..

yummeh !

Asha Lya berkata...

Da lma x buat lempang sdp plak nmpk ni taw da Cheese lgi

Unknown berkata...

Sedapnyeeee. Hehe

Zie Has berkata...

tengok cheese cair tengah lempeng tu terliur pula ... tak pernah lagi makan lempeng dengan cheese ... tq sebab share diana :)

Puan Yaanie berkata...

akak mmg selalu buat yanie terliurrr.

Unknown berkata...

wah sedapnya nampak! yummy

AtieYusof berkata...

sedappnyaaa lempeng cheese..mo cuba jugak buat nti...hehe

Zie Has berkata...

tengok dua kali ... terus rasa lapar :)

Farrah MF berkata...

Fuhhh,..inti cheese! Mesti rasanya marvelous!

Jari Manis berkata...

arghhh...tengok pun tahu seda..lembut n manis je kan

naomei berkata...

Wah......bagi cik akak resepi

Mizz Aiza berkata...

nampak sedap tu.. ;)

arzmoha berkata...

nampak sedap ooo...kalau letak inti coklat lagi best kan...

Unknown berkata...

menarik.. rose suka cheese.. melelehhhh!! hehe

Jemari Ayumna berkata...

Sepertinya sedap.. bagi resep dong..

Kak Wawa berkata...

CICAH NGAN GULA sedap juga..")

kakaktiricinderella berkata...

Woshhh woshhh.. Malam malam nampak gambo makanan T.T

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign