Anugerah Terindah: Di Majlis Persandingan

Halaman

27 Februari 2017

Di Majlis Persandingan





Salam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah ini....Maaf di pinta andai MD tak dapat berkunjung ke blog sahabat semua...InsyAllah dan masa dan kesempatan waktu yang mengizinkan MD pasti berkunjung ke blog sahabat semua.. 










Banyak yang MD nak update kat dalam blog Anugerah Terindah ini tapi masa dan waktu kadang betul² tak mengizinkan lebih lagi bila line ternet yang begitu slow membuatkan MD terpaksa hentikan niat nak update blog....Cerita sepanjang minggu lalu MD update untuk tatapan sahabat blog dan pengunjung setia blog Anugerah Terindah...Majlis persandingan kat tempat MD pada 24/2/2017 bertemakan warna peach dan grey.Baju tema malam tu MD dan kawan² tempah jahit dengan blogger Asha Lya.









4 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah..cntik baju sedondon tu...

Ana Fatihah berkata...

Takpelaa kak. Rilex2 je, ada waktu nanti update blog panjang2. Hihi

Unni Anje berkata...

sweet je tema ni.. sdondon sejuk mata memandangkn

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cntik wrna tema tu..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign