Anugerah Terindah: Pakaian Muslimah Jubah,Muslimah Dress

Halaman

27 Januari 2014

Pakaian Muslimah Jubah,Muslimah Dress

 
 
 
 
Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger yang Diana sayangi dan hargai....petang ni tak tau nak tiap entri apa,tak ada idea yang keluar dari fikiran...saja buka Facebook Diana mencari-cari dress or jubah yang sesuai untuk Diana...Diana lebih suka memakai dress daripada skrit atau seluar,jika nak keluar pergi jalan2...
 
 
Singgah ke satu FB ke satu FB,Diana terjumpa satu FB yang ada jual Dress yang Diana suka sangat...warna dan fesyen dia simpel tapi sweet bila di pakai...Diana baru nak oder,oder 2 pasang,kos penghantaran adalah percuma...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk lebih lanjut dan jika sahabat nak oder,boleh lah klik : Rosemei.Com
 
 
 
 

13 ulasan:

Teena Tna berkata...

Cantik. Tapi kalau saya pakai mesti besar & gelebeh. Hehe

Unknown berkata...

no. 3 tu cantik!

naomei berkata...

cantik lah dear....cik akak suka gak dress nie..hihi

Unknown berkata...

yang last tu unik!cantik :)

Unknown berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Adilah Asari berkata...

assalamualaikum kak...
wah header dah baru..cantik..
cantik dress tu kak, tapi pastikan tidak mengikut bentuk badan dan jarang ye ^_^ sekadar mengingatkan kita sesama Islam

Mardiah Diana berkata...

@Cik Yaya Waalaikumsalam dik...terima kasih atas peringatan...akak pun tak suka pakaian yang mengikut bentuk badan..

Mardiah Diana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Dayang Deno berkata...

cantik :)

norhasnizakhalid berkata...

cantik.. terima kasih atas perkongsian, mama memang mencari jubah sekarang.. hikhik

Unknown berkata...

Assalamualaikum.. Cantik dress2 labuh tu,,,

Unknown berkata...

pakai dree mudahkan perjalanan kita kan kak.. :) nampak ayu lagi..hehehe..

husna jual drees jugak..
https://www.facebook.com/HZHouseshop

Cikrosecute berkata...

cantik...akak tak sesuai sebab rendah..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign