Anugerah Terindah: Kerjaku

Halaman

22 November 2013

Kerjaku

Assalamualaikum sahabat blogger dan salam Jumaat,penghulu segala hari...hari ni Diana nak kongsi ttg pekerjaan Diana dalam syarikat swasta bahagian Perladangan iaitu Kelapa Sawit........kerja Diana ialah kira gaji pekerja...macam bos tpi sebenarnya bukan bos pn...hehe...


Kerja Diana ni dalam sebulan 5hari adalah hari yang paling sibuk...mana nak kira gaji,kira tan buah,kira buah kelapa sawit yang dari block,nak kira gaji driver yang mengangkut buah sawit tu,lain lgi kira gaji driver yang htr buah sawit tu ke kilang sawit...mcm2 la yang Diana buat...penat kan kerja Diana ni...tpi best dan Diana senang melakukan kerja tu......



InsyAllah Diana akan post gambar2 buat tatapan sahabat bagaimana keadaan tempat kerja Diana...walaupun tidak la sebagus pekerja yang berkerja di syarikat kerajaan...




 

1 ulasan:

Nursakinah® berkata...

Assalamualaikum kak...sibuk sangat ker sampai x dtg jumpa kita...rindu ni...apap2 pn happy blokwing...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign