Anugerah Terindah: Giveaway Peserta Bertuah

Halaman

26 November 2013

Giveaway Peserta Bertuah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

8 ulasan:

Yumida Huda berkata...

sila hantar url entry GA
yg sis hantar url blog :)

Mardiah Diana berkata...

Maaf yer dik Yumida...akak xbrapa reti...ada da akak htr blik penyertaan..da ok ker tu..

Yumida Huda berkata...

yumida dah check link yg akak bg terbaru tu, tp xde halaman ditemui bila klik link tu :)

akak isi url ni kat mister linky tu:

http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah_26.html

link atas baru betul :) xpe..mula2 join GA memang macam tu. macam yumida dulu2..hehe. GA dah tamat pun masih join. hihi

Yumida Huda berkata...

aah akak boleh masih lagi boleh join
cuma kena hantar link GA yang betul
link GA seperti tertera kat atas yg yumida bgtau

akak pg kat entry yumida tu, isi guna url yg diatas.

thanks kak sudi join. all d bez

Mardiah Diana berkata...

@Yumida HudaMaksi Yumida atas tunjuk ajar Yumida dekat akak...

Kenit Cinonet berkata...

Assalamualaikum, kenit terjah sini dari segmen yg sama. Semoga berjaya ye (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah.html

Nur Izzati berkata...

Jemput join GA saya juga >>http://siszetty.blogspot.com/2013/11/2-giveaway-by-budakcomot.html

Yumida Huda berkata...

THANKS sudi join giveaway Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta RASMI Giveaway Peserta Bertuah

*andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
*kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
good luck :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign