Anugerah Terindah: Maaf Lama Menyepi

Halaman

20 Januari 2015

Maaf Lama Menyepi

Salam dan selamat pagi untuk semua untuk sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan yang sangat di rindui sekali...Begitu lama Diana tak update apa2 entry kat blog Diana ni..blog pun dah bersawang sangat ni.....
Terima kasih kepada sahabat dan pembaca yang sudi singgah dan komen kat blog Diana ni...dan tidak lupa kepada yang dah follow Diana...InsyAllah ada masa Diana akan berkunjung ke blog sahabat juga...
Pada minggu yang lalu Diana ada terima satu bungkusan dari headoffice Diana...


Diana terfikir juga hadiah dari siapa...taulah Diana ni dah lama tak update blog dan giveaway yang Diana join pun dah lupa...Oooo...baru Diana ingat Diana ada join first GA dari blogger Ana Mizu,dan Diana adalah salah seorang pemenang dan hadiah yang Diana menangi adalah sponsor dari blogger Scha Nazri,terima kasih kepada mereka berdua kerana masih sudi terima detail Diana walaupun dah agak lewat Diana hantar..






Ni dia hadiah yang Diana menangi 2 set tudung yang sangat cantik dan kedua-duanya pun warna pink warna kegemaran Diana tu..satu bawal dan satu shawl...










13 ulasan:

Mila Hilas berkata...

cantik la tudung tu.tahniah diana

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih sis

Asha Lya berkata...

Tahniah Kak wahh cantik tu

Bbwana adienia berkata...

rindunyaaaa sama kak diana..lama sepi..hee..wah, bestlah kan..menang ga dapat hadiah..tahniah kak..cantik kaler tudung tu..pinky2..kaler kegemaran wana juga..^_^

Kyla Pearlisha berkata...

salam hai diana. lama mnyepi :D

Dunia Zumal berkata...

Welcome back Diana... Tahniah dapat hadiah tudung yang cantik tu... Hehe ^-^

Najib Ariyan berkata...

best nya dapat hadiah... tahniah

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Alhamdulillah & Tahniah ...
Boleh ler bergaya ngan tudung baru lepas nie ...

Maria Firdz berkata...

Alhamdulillah..

Scha Nazri berkata...

Alhamdulillah. Lega bila akak sukaaa. Hhee. Rindu akak. Baliklah berbloggg!

ain syafieqa berkata...

Wah..cantiknya...tahniah..^_^

Cik Fafa berkata...

Tajniah kak. ^^

hidayu ayumie berkata...

tahniah kak diana
alaaa sama lah kite pon..
baru je sempat nak jenguk2
tu pon curik2 mase jugak

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign