Anugerah Terindah: Projek Hujung Minggu Lalu

Halaman

3 April 2016

Projek Hujung Minggu Lalu





Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat dan pengunjung yang sentiasa sudi singgah berkunjung ke blog MD ini...
Sebenarnya projek minggu lepas tapi baru minggu ni nak update....hihi....Tak apa kan janji ada untuk di update di hari minggu ni...hari kita merehatkan diri setelah seminggu berkerja..








Nak buat ni senang jer....cara nya semua ada kat belakang pembungkus Nutrijell ni...
Tinggal nak ikut step by step jer....
Nutrijell ni MD beli sekotak dan kita boleh campur perisa yang kita suka..

Lepas dah buat nutriljell ni bolehlah kita buat kuah dia....Alah kuah macam nak buat ais krim sumi tu....hihi....Letak ais batu dan boleh kita makan sebagi penyejuk tekak....









6 ulasan:

The KehalusanKelembutan berkata...

salam wah tengok pon dah rasa sejuk

Mummy Julia berkata...

Sedapnya.. Terrgoda iman i..hehehe

adianiez AIDA berkata...

mcm koktel ni ekk MD.
nyaman nyer :)

Asha Lya berkata...

Uishh kak pns2 memg sdp ni minum jelly2

Cik Ash berkata...

Sedapnya tengok ni

dear anies berkata...

sedap nyer laaa haiiii

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign