Anugerah Terindah: Cenderahati Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015 Dari Mia Liana

Halaman

2 April 2016

Cenderahati Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015 Dari Mia Liana





Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung blog MD..... Dalam entri MD  di sini...
Cenderahati ini datangnya dari blogger femes siapa lagi kalau bukan blogger kak
  Mia Liana....
Ini adalah cenderahati kedua yang MD terima dari beliau kerana sentiasa tegar berblogwalking ke blog kak Mia Liana......(tegarlah sangat.....hihi...tapi memang tegar pun sebab ni tahun kedua MD terima cenderahati dari Kak Mia ni....hihi...)






Comel kan mouse ni.....suka sangat MD guna sebab selesa dan senang nak pegang....
InsyAllah  setiap tahun nak dapat cenderahati dari kak Mia Liana....
kepada sahabat dan pengunjung yang nak dapat cenderhati dari kak Mia Liana rajin² lah berkunjung ke blog beliau sebab selain boleh dapat cenderhati kita juga boleh menyertai segmen mahupun giveaway dan rutin bulanan yang di anjurkan oleh kak Mia ialah Nak URL Blog yang kini berlangsung sehingga 11.59 malam  Ahad 3 April 2016....Jom ramai2 kita meriahkan segmen Kak Mia...



8 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

wah cantinya..tahniah..ni rezeki rajin bw kan kak..boleh digunakan hadiah tu.. :)

The KehalusanKelembutan berkata...

salam wah kak cantiknya hijau! :)
tahniah yana punya kunig !:)

Mummy Julia berkata...

Cantekkk... !

Mummy Julia berkata...

Ada gak mouse jenis shark ea... whale punya mouse ada tak? hehhe :P

adianiez AIDA berkata...

tahniah!

Asha Lya berkata...

Tahniah kak..lya punya dpt yg warna kuning

Cik Ash berkata...

Tahniah MD rajin nanti datang la singgah ekin Hihihihihi

dear anies berkata...

wahhh best tu dpt hadiahh cantik lak tu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign