Anugerah Terindah: Cerita Kemarin Hari

Halaman

22 Mei 2016

Cerita Kemarin Hari





Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi bertandang ke blog MD yang suam-suam kuku ni....Hari ini baru lah ada kesempatan nak update blog kejap.....



Hari kemarin adalah hari perkahwinan sekerja MD jadi kami dari tempat kerja menghantar pihak pengantin lelaki ke tempat pihak pengantin perempuan di Beluran....Jom layan gambar-gambar kami kemarin...


























Terima kepada blogger  Asha Lya kerana jahitankan shawl yang kami gayakan dan baju peplum yang MD pakai....






















8 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Wah cantik sangat..tema biru..i like biru.. :)

Khir Khalid berkata...

Assalam MD... wahh meriah... seragam serba beru yg menceriakan... tahniah buat pasangan mempelai. Semoga berbahagia hingga ke jannah... aamiin.. :)

leya yeolly berkata...

Lama tak lawat kak MD..

The KehalusanKelembutan berkata...

salam tahniah buat kawan akak

AL FITRAH berkata...

pakaian warna kuning tu baju tradisional kaum apa ya?. :D

salam singgah dari alfitrah. follower MD #424th. jemput follow kami ;-)

Asha Lya berkata...

Wahh memg nmpk meriah sgt, syg x trpigi huhu
Thanks juga kak sudi tempah n mnggayakn shawl dari lya hihi

Cik Ash berkata...

Wah serba biru ni tahniah kepada pasangan pengantin

dear anies berkata...

barakahllahu lakuma utk mempelai...amboiii yg berbaju biru tu punnnn kemain ya ;-)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign