Anugerah Terindah: Cerita Hari Isnin MD

Halaman

26 Julai 2016

Cerita Hari Isnin MD




Salam dan selamat malammalam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai....Malam ni macam bn terlebih rajin pulak nak update blog... mood rajin datang ajaknya....hihi.......Hari isnin25/7/2016 MD dan en.hubby cuti untuk urusan passport...siap berurusan di pejabat urusetia Sandakan...MD dan en.hubby ke pusat bandar untuk makan bb tengahari maklumlah urusan kat pejabat Imigresen ni mengambil masa setengah hari sebab ramai sangat orang...biasalah hari pertama setiap minggu ni waktu pejabat memang sibuk kan...







Masa makan tengahari tu MD order nasi goreng butter prawn... ini memang kesukaan MD, makanan en.hubby tak dapat nak post sebab tak sempat nak snap pun sebab en.hubby dah lapar...hahaha.... 



Siap menjamu selera MD pergi kedai kain untuk cari kain nak pakai wedding jiran MD... .sebab MD jadi orang yang bertanggungjawab untuk cari kain para Dayang² nanti...Tema warna hijau dan kuning mustard...



Ni warna kain yang kami nak tapi tak cukup




Jadi MD ambil yang hampir sama dengan warna ni...InsyAllah sabtu petang  MD nak hantar pergi jahit kat tempat blogger Asha Lya....Nanti dah siap dan ada kesempatan MD akan update lagi.....Nantikan ya...









9 ulasan:

The KehalusanKelembutan berkata...

salam singgah , moga dipermudah kak

Siti Nurzafirah berkata...

Mesti cantik kan kalau AL jahitkan.. :)

Ana Fatihah berkata...

Suka warna hijau tuu. :)

Maman Reen berkata...

Salam ukhwah.. Reen singgah dan follow blog dear. Jemput singgah blog. 😉😘

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

hijau warna kesukaan saya.

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

semoga berjaya

adianiez AIDA berkata...

cantik la warna nyer MD.
i like...
warna tema raya adik aida ijau tu tau.

dear anies berkata...

berkenan pulak sy tgk kaler ijau tu

Siti Yang Menaip berkata...

oooooi udang butter !!! sedapnyaaaaa..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign