Anugerah Terindah: Kuih Rayaku 2016

Halaman

27 Julai 2016

Kuih Rayaku 2016


Salam dan selamat petang untuk semua sahabat bn blogger dan pengunjung yang sentiasalah sudi berkunjung ke blog MD ini....Terima kasih MD ucapkan kepada semuanya...

Baru nak cerita tentang kuih raya yang MD buat raya baru² ni....tergerak hati nak update bila  masuk blog Zafirah ada Kuih Dahlia Susu...MD pun ada buat kuih ni tapi MD kasi pewarna merah jambu....hihi

Dahlia Susu
Tart Nenas Bunga
Tart Nenas Verasi Ikat Reben..
Ini lah kuih MD...comel kan bekas kuih MD...hihi


Kuih lain tak sempat nak snap sebab masa buat kuih ni semua last minit...Ingatkan tak nak buat kuih sekali terlihat orang asyik post kuih² raya terus keazaman nak buat kuih raya berkobar ² tu yang dapat siapkan beberapa jenis kuih.... hihi...







10 ulasan:

nadialadzim berkata...

Rajin nya..:)

Siti Nurzafirah berkata...

hehehe.. comelnya bekas kuih...

suka tengok Kak D punya Dahlia Susu.. cantik. pinky ~

Siti Nurzafirah berkata...

wah ~ rajinnya buatkan riben untuk tart nenas tu.. comel pulak tu.. nakkkkk....

adianiez AIDA berkata...

bekas kuih tu DIY ekk?
bagus nyer...
sungguh rajin. aida kagum.
aida bukan hanya kuih beli, bekas kuih pun beli ha ha ha...

Khir Khalid berkata...

Bestnya.... tengok kuih2 raya di hujung2 syawal ni makin berselera pulak nak makan... :)

Fhatin Amelia berkata...

waaa rajinnya buat kuih :D

dear anies berkata...

ada lagi x? nk sebiji ;-)

Siti Yang Menaip berkata...

rajinnyaaaa buat.. ada lagi x raya da abes ni ? kalo ada hulur2 sket..

adi penangsang berkata...

Terimakasih
Klg
Vimax
Distributor Vimax
Obat Vimax
Vimax Canada
Vimax Asli
Vimax Asli Canada
Vimax Original
Ciri Vimax Asli

Rani berkata...

jual obat gatal | jual obat de nature | jual obat | gang jie | gho siah | pipeca | bersih darah de nature | jual obat wasir | jual obat de nature | jual obat herbal | ratu rapet | jual obat wasir | gang jie gho siah | jual obat | gang jie | jual obat kutil kelamin | jual obat kutil | harga obat kutil | salep kutil | cream kutil kelamin | jual obat kutil | perontok kutil

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign