Anugerah Terindah: Maggi Royale Korean

Halaman

30 Oktober 2016

Maggi Royale Korean





Salam dan selamat petang untuk semua rakan blogger dan pengunjung blog MD yang di sayangi dan di hargai...Pagi tadi MD dan En.Hubby ke sedco Bukit Garam untuk membeli barang keperluan seharian...Pekan Sedco Bukit Garam adalah sebuah pekan kecil di mana tempat orang di sekitar nya untuk keluar membeli barang keperluan sebab nak ke bandar sandakan mengambil masa 1½ jam untuk sampai...kalau ke pekan bukit garam hanya mengambil masa 20 minit jak untuk sampai...



Sebenarnya MD nak bagitau tentang produk keluaran jenama Maggi yang amat terkenal...MD mungkin orang yang ketinggalan memcuba Maggi Royale Korean ni sebab baru tadi MD terjumpa kat kedai di pekan Bukit Garam..MD ambil sepekat Maggi Royale Korean ni yang mengandungi 5 bungkus di dalamnya....



Maggi Royale Korean






Maggi Royale Korean berperisa daging tumis pedas ni rasa dia sedap MD suka dengan rasa kuah dia yang pedas dan manis ni bila makan rasa kat anak tekak memang sedap...Tadi tercari2 juga Maggi OatMee baharu tapi tak ada pula...InsyAllah nanti ada Maggi OatMee nak juga MD mencubanya...











14 ulasan:

Asha Lya berkata...

Blm pernh try lgi yg ni, suka juga yg asam pedas hihi

Siti Nurzafirah berkata...

tengok kat IG kak D.. sedap kan ??

Atie Yusof berkata...

Belum pernah cuba ni MD..nnti mo carik jugalah.. setakat ni setia pada perisa Kari jak.. haha

Hafiza AizZawa berkata...

memang sedap.. Fiza pun suke korean beef nie.. puas hati dgn rasa megi royal..

Ziela Zie berkata...

Nice blog…saya singgah sini…nanti singgah saya punya blog lak http://zielazie.blogspot.my

atiehilmi dot com berkata...

alahai.. tengok macam sedap tapi bila nak makan tak tertelan pulak.. hee~

Siti Rohaida Yusof berkata...

rasa nak menjejes air liur ni

Adam berkata...

I'm not a robot and
i'll read yours later.
Going out for supper.

It's me from:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

dear anies berkata...

nak sikittt

Wan Syahida Kahar berkata...

Mesti sedap punya la. Tak rasa lagi pun tapi :D

acik watie berkata...

belum try lagi yang ni. yang laksa penang tu pun sedap jugak

Ana Fatihah berkata...

Pernah try Maggi Royale, tp rasa macam takde word Korean tu. Maybe yg lain kot. Hii

mirza syazwina berkata...

Macam sedap tengok ni..boleh beli nanti^^
Nak jemput join giveaway miza yee:)
http://dorayakino.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html?m=1

Atie Yusof berkata...

MD apa khabar? lama tiada entry baru.. hehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign