Anugerah Terindah: Nak Update Walau Dah Berlalu...

Halaman

18 Oktober 2016

Nak Update Walau Dah Berlalu...





Salam dan selamat pagi untuk semua rakan blogger dan rakan alam mayaku...Hari ni nak update cerita yang dah lalu tapi baru di beri kesempatan untuk mengupdate di blog MD ini....cerita ni pada 1/10/2016 sempena cuti umum Sabah iaitu hari Yang Dipertua Negeri Sabah.



MD dan En.Hubby


Kesempatan cuti umum tu kita ambil lah peluang pergi ke pasar tamu Bukit Garam yang ada setiap hari sabtu sahaja hari lain tak ada tau kecuali hari rabu ada pasar tani....Berdekatan dengan pasar tamu tu ada sebuah taman untuk beriadah jadi kami ambil kesempatan untuk ambil gambar walaupun kadang hari biasa limpas kawasan taman tu tak pula pernah singgah untuk ambil gambar.....hihi...



Adik dan kawan ya

MD dan Kawan Adik

MD pun ambil kesempatan bergambar sendiri...En.Hubby mana ni....😄

Adik tutup Muka pula...Nak bagi tengok dompet Hello Kitty yg di beli kat pasar tadi....hihi













4 ulasan:

Asha Lya berkata...

Lya minggu lps trpigi tamu, lmanya nda pigi padahal dkt jak kn hihi

Mardiah Diana berkata...

Tu lah dik..klu ke rumah lya mesti lalu tempat tapi tak pula singgah...hihi

Atie Yusof berkata...

update jak biar pun yg sudah lama dlm draf..hahha.. kakak punbuat begitu.. baru dtg rajin... wah! best pigi pasar tamu.. byk boleh dibeli.

dear anies berkata...

limpas tu apa?

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign