Anugerah Terindah: Pilihan Warna Baju Tema Raya Untuk Tahun 2017

Halaman

13 April 2017

Pilihan Warna Baju Tema Raya Untuk Tahun 2017





Salam dan selamat pagi buat semua sahabat blogger dan pembaca yang MD sayangi dan hargai...Harap semua nya sihat-sihat saja...Hari ni MD baru nak cari kain dan warna tema apa untuk raya tahun ni....bulan Ramadhan pun dah nak menghampiri kita....Lambatnya MD buat persiapan kan...kalau sahabat blogger dan pembaca tentu kain dan warna tema untuk tahun ni dah di siapkan awal-awal lagi kan dan ada dia antara dah siap jahit pun baju tu kan....MD bernasib baik sebab dah pun booking awal-awal dekat blogger Asha Lya untuk jahit baju MD....



Untuk tahun ni MD dan en.hubby bercadang nak pilih 2 warna....first time ni MD dan en.hubby nak ada 2 warna...tahun-tahun sebelumnya MD dan en.hubby cuma pilih 1 warna jak pakai masa raya pertama jer,raya kedua dan seterusnya kita orang pakai baju yang ada dalam stok almari....hihi



Pilihan warna raya pertama ialah  Island Paradise


Pilihan warna untuk raya ke-2


Untuk raya pertama MD nak buat fesyen peplum dan untuk raya kedua pulak nak buat dress .....Sahabat blogger dan pembaca semua,untuk raya tahun ni warna apa tema dan nak buat fesyen baju apa yer....Kalau ada di antara blogger dan pembaca masih tercari-cari warna tema apa untuk tahun ni korang Klik Sini..





14 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

tahun ni akak pilih green emerald...hehe

Mardiah Diana berkata...

Saya pun pilih warna green emerald untuk raya ke-2....hihi

Adam berkata...

Tak sedar dah nak puasa.
Baca ni baru ingat puasa,

Mardiah Diana berkata...

Tak sedar kan masa cepat berlalu...kejap lagi kita nak puasa dah..

Seorang Syed berkata...

Dah tak lama dah rupanya nak berpuasa and raya. Cepatnya masa berlalu..
Nak kena fikir juga ni tema warna hehe.

Mardiah Diana berkata...

Cepat kan masa berlalu puasa pun dah makin dekat...cepat-cepat pilih warna tema dik Syed...hihi

Mrs. A berkata...

Tak pasti lagi nak tema color apa tahun ni?

Adoii... puasa tak habis qadha lagi nih!

Hafiza AizZawa berkata...

Igt nak warna merah la, tapi kene ikut pendapat ramai pihak dlm famili.

Siti Nurzafirah berkata...

wah ! dah booking awal ea ngan AL..

dah siap lama dah, tapi tak ingat baju apa.. iron pun belum lagi.. hehehe

Mardiah Diana berkata...

Cepat kan masa berlalu puasa pun dah makin dekat...cepat-cepat pilih warna tema dik Syed...hihi

Adam berkata...

Siapa masih terhutang puasa?

dear anies berkata...

amboiiii mcm x sabar je nk raya ni ;-)

Asha Lya berkata...

Lya nda taw lgi kak maw tema apa ni, blm da keswmptn maw pi tgk2 kain

aryan azra berkata...

akak tahun ni nak sedondon ramai2 dengan adik beradik dah pilih kaler hitam merah

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign