Anugerah Terindah: Menu Untuk Makan Malam Tapi ....

Halaman

11 April 2017

Menu Untuk Makan Malam Tapi ....




Salam dan selamat petang untuk semuanya....hari ini terasa nak karang entri kedua pula...rasa rindu kat blog hingga nak mengarang lagi....hihi....Hari ni pekerja kat tempat MD ada jual sayap dan buntut@tongkeng  ayam bakar...MD belilah buat menu makan malam nanti tetapi dek lapar akibat tak makan masa tengahari tadi,MD dan en.hubby buat menu makan petang lah nampaknya....hihi












Makan sambil cecah dengan sambal lada dan kuah kacang memang tambah sedap..ada tak antara sahabat blogger yang biasa makan buntut@tongkeng ayam ni....Kalau kat tempqt MD ni dalam sebulan ada 2 kali pekerja jual sayap dan buntut@tongkeng ayam bakar ni...Tapi MD dan en.hubby tadi juga selalu beli kalau teringin jak nak makan baru kitaorang beli....









17 ulasan:

Seorang Syed berkata...

Dulu masa kecik saya suka la lepastu mak sy cakap kotor la apa lah terus rasa tak sedap dah nak makan haha so sampai sekarang tak makan.

Mardiah Diana berkata...

Memang ramai cakap kotor tapi kat sandakan memang femes makanan ni...hihi

Asha Lya berkata...

Mkn juga buntut tpi kadng2 jak bila tringin

Mardiah Diana berkata...

Sama dengan akak dik lya...kalau teringin makan baru beli...hihi

Flavnesz berkata...

Sedapnyaaa...! Anis makan je tongkeng tapi ade part anis buang sbb org ckp tu taik dia.. ._.

Ala Woo berkata...

saya suka jg makan bontot ayam. hahaha.tp make sure kn betol2 masak baru boleh makan.
kalau mcm tak brapa masak kena pikir bnyk kali. hehehe

Mardiah Diana berkata...

Betul tu Anis...tak semua boleh makan kat tongkeng ayam ni...ada yg tak baik untuk d makan..hihi

Mardiah Diana berkata...

Sama dengan saya juga..kena betul- betul masak baru dapat makan...hihi

Adam berkata...

Saya lom pernah beli tu.
Nak cuba,

cik EPAL berkata...

Tak pernah try lagi makan tongkeng ayam 😄

Mardiah Diana berkata...

Jangan tak cuba yer Adam...hihi..

Tq...sudi singgah kat blog Anugerah Terindah...

Mardiah Diana berkata...

Jangan lupa try makan tongkeng ayam ni yer cik Epal...

Terima kasih cik Epal sudi singgah kat blog Anugerah Terindah yang tak seberapa ni...hihi

Ana Fatihah berkata...

Saya tak makan tongkeng ayam, tapi kalau sayap tu laju je.. Hihi

aryan azra berkata...

akak suka tongkeng ayam ni, tapi tak penah try yang bakar

Mardiah Diana berkata...

Akak makan juga dik tapi tak boleh lah selalu....hihi

Warisan Petani berkata...

Tongkeng ayam bakar memang sedap.
Cuma kolesterol tinggilah agaknya.

adianiez AIDA berkata...

aida pun makan. tapi jarang la makan nyer.
sesekali saje.
kekadang kalu teringin, beli and goreng sendiri rangup2.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign