Anugerah Terindah: Biskut Tart Cheese Ball

Halaman

13 April 2017

Biskut Tart Cheese Ball





Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai...terima kasih sebab korang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah yang tak seberapa ini....InsyAllah ada masa terluang dan line tak buat hal pasti MD akan berkunjung ke blog korang juga....


Petang tadi MD dan adik keluar ke pekan bukit garam untuk belanja sikit maklum lah tadi terima gaji jadi mestilah nak di belanja sikit apa barang yang di perlukan...Singgah kat stesen minyak ada tengok biskut raya ada di jual...Ada lagi biskut raya kegemaran MD iaitu tart nenas...Walaupun setiap tahun biskut tart nenas ni MD ada buat tapi nak juga merasa yang di beli kan...hihi..



Tart Nenas Cheese Ball

Jenis biskut raya yang ada di jual



MD selalu buat tart nenas gulung,tart nenas cheese ball ni tak pernah lagi MD buat...InsyAllah ada masa dan kerajinan datang nak juga cuba buat tart nenas cheese ball ni...Kalau korang nak temaph biskut tart nenas cheese ball dan berjenis-jenis biskut boleh lah ke FB Fyra Maisarah(Fyra Licious CK Kinabatangan)








12 ulasan:

Ana Fatihah berkata...

Tart nenas cheeseball? Makan pun tak pernah rasanya saya nii. Hihi

luqman zakaria berkata...

First time dengar tart nenas Cheeseball..xleh bayang cmne rasa die..kihkih

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

menarik .. CCL pernah rasa

PeRdU cINta berkata...

Pertama kali dengar ni...menarik...

Mardiah Diana berkata...

@Ana Fatihahsama juga rasa tart nenas gulung cuma ni rangup dan ada letak cheese kat atas dia dik...

Mardiah Diana berkata...

@luqman zakariacuba lah rasa....sedap rasa dia...hihi

Mardiah Diana berkata...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿sedap kan CCL...

Mardiah Diana berkata...

Menarik kan PC...

Zie Has berkata...

uniknya ... tart nenas cheese ball ... tart nenas biasa lah makan, yang ni belum cuba lagi :)

dear anies berkata...

rs mcm nk dkt raya je bila nmpk kuih ni ;-)

Asha Lya berkata...

Lya suka yg biskut tart biasa tu

aryan azra berkata...

akak pun suka tart nenas ni

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign