Anugerah Terindah: Baru Nak Try Test 2 Produk Ini

Halaman

28 Januari 2018

Baru Nak Try Test 2 Produk Ini



Salam dan selamat petang hujung minggu untuk semua nya...Lamanya tak bersiaran dekat blog MD ni...rindu teramat sangat dekat blog MD yang suam-suam ni...Walaupun cuma blog yang suam-suam tapi MD sayang dekat Blog Anugerah Terindah ni...January tahun 2018 tak lama melabu terainya...kejap jak masa berlalu kan...Bagaimana di awal tahun 2018 ni...semua sahabat blogger merancang untuk tahun 2018 ni kan...


Cerita yang MD nak kongsi ni adalah entri akhir tahun lalu...Nak post tapi belum siap sepenuhnya jadi tersimpan kat draf jak lah...Hari ni tertiba buka blog nampak entri ni jadi MD pun siapkan walaupun kelaut juga jalan ceritanya...hihi..Akhir tahun lalu MD mencuba 2 produk ini...masa tu masuk kat watson kebetulan MD memang tengah mencari-cari produk pencuci wajah...2 Produk ni seminggu juga MD google untuk melihat review tentang kedua produk ni dan akhir MD pun bertekad hendak mencubanya...


Jenama Cosmoderm memang tidak asing lagi kan sebab ramai di kalangan blogger dan pembaca sudah tahu dengan jenama Cosmoderm ni kan...Bagi MD memcuci wajah Cosmoderm ni memang bagus sebab kandungan tea tree oil ni sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kulit wajah yang berminyak macam MD memang sesuai sangat...Lepas cuci kulit wajah dengan pencuci wajah comoderm ni...terasa kulit wajah segar bugar...


Ini pula scrub wajah yang MD suka sebab bau dia yang wangi dan sedap jak di cium time kita tengah gosok-gosok untuk memyental sel kulit mati yang ada di permukaan wajah kita...makin lama sental makin suka pula MD cium bau dia....

Dan akhir bulan January 2018 ni MD merasai kedua produk ni serasi dah dengan MD....





9 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Kalau serasi teruskan MD..untuk kesan yang lebih baik...sekejap dah nak ke bulan Februari kan....subhanAllah.

farhanna jafri berkata...

sama lah kita guna st ives jugak!

ejulz berkata...

semoga produk ni serasi..

Ezy Loy berkata...

saye prnh try scrub tu tp xsesuai dgn saye.. ='(

Jari Manis berkata...

susha tau nak jumpa produk yang sesuai dgn wajah..kalau sesuai tu teruskan sbb ada produk x sesuai utk semua org..depend on kulit..

Dunia Zumal berkata...

Selalu dengar tentang cosmoderm tapi belum pernah cuba...

hidayu ayumie berkata...

ok la suam2 kuku,,
dr ayu suam pom xde da...
hehehe

The Fool berkata...

Msti nanti jadi falwless pakai produk2 ni

Bantulah Tarot dalam fundraising ini, Tarot amar menghargainya
http://tarotthefool.blogspot.my/2018/01/memohon-sumbangan-untuk-program_21.html

aRzMoHa berkata...

kalau dah serasi dengan sesuatu produk teruskan menggunakan...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign