Anugerah Terindah: Rumah Baru Adik

Halaman

29 Januari 2018

Rumah Baru Adik



Salam dan selamat hari Isnin terakhir di bulan Januari 2018...tak sedar cepat betul masa berlalu kita dah menghampir bulan February pulak...Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk kita semua...Baca jak tajuk jangan nak salah sangak ya...bukan rumah baru adik tapi rumah baru yang pihak syarikat sediakan...hihi..


Hari sabtu yang lalu adik MD berpindah ke rumah baru yang baru di sediakan oleh pihak syarikat...Jadi sibuk lah MD membantu apa yang patut sebab isteri dia kerja kat luar...


Rumah ni mempuanyai 2 bilik dan 1 tandas...Walaupun tak luas sangat tapi selesa dan memuaskan hati pekerja....








10 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Alhamdulillah...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

oklah tu kan
alhamdulillah

Warisan Petani berkata...

Beruntung juga sebab syarikat sediakan rumah.

Jari Manis berkata...

assalam MD..lama x singgah sini..syarikat sediakan rumah? wahh..ini sudah bagus..kiranya x perlu susah nak cari umah sewa lagi eh..tggal byr jek bln2 ke syarikat tanggung

Atie Yusof berkata...

Alhamdulillah..
apa khabar MD??.. lama ndak kesini?? :)

Dunia Zumal berkata...

Alhamdulillah, luas juga kalau kena susun aturnya MD...

hidayu ayumie berkata...

wahhh alhamdullilah
ok la company nak sediakan rumah.. skrg umah macm tu pon da mahal.. n susah nak cari

Hans berkata...

alhamdulillah
nampak luas juga rumah tu

aRzMoHa berkata...

alhamdulillah tempat berteduh...semoga dipermudahkan untuk bekerja

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign