Anugerah Terindah: Ada Baju Baru Dah...

Halaman

26 September 2014

Ada Baju Baru Dah...







Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana...semua dah lunch ker tau sekarang tengah lunch...Diana kejap lagi kot...nak taip entri ringkas sikit...hehe...











Masa Diana cuti hari tu,Diana ada beli baju baru untuk tab kesayangan Diana ni...walaupun baru berapa bulan Diana guna nak juga gantikan baju baru untuk dia.....bukan apa haritu baju free dia warna putih...cepat sangat kotor tu yang membuatkan Diana membelikan dia baju baru...suka dengan baju baru ni sebabnya warna dialahkan....pink gitu...hehe...

















12 ulasan:

Lya Akif Imtiyaz berkata...

Wahhh tahniah dah berbaju baru dah dia ..COmel jer

Lya Akif Imtiyaz berkata...

Singgah & Follow Sini ..Nice blog ..happy blogging

Dunia Zumal berkata...

Cutenye baju tab Diana tu, zumal tag Diana sini k http://duniazumal.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperware-jom-join.html

Cik nadya berkata...

wahh comelnya baju baru dia :)

Khir Khalid berkata...

Assalam... wahh cantik. Sesuailah wanita dgn pink. Tahniah Mardiah.. :)

Unknown berkata...

amboiii kaler pink tuuu

Unknown berkata...

Pink kaler gitu

Miss S berkata...

tak lari dengan warna pink gitu.hehe

Ismi Ana berkata...

Pink dgn kak Diana tak mungkin dapat dipisahkan lagi. Haha.

Kak Diana, sori tau lambat bw. Dari semalam ana bukak belog kak Diana tp agak lama loading dia. Tu yg lambat tinggal jejak tu. Hehe.

Asha Lya berkata...

Wahhh pinkish Gitu ya

Ni Na berkata...

Wauuu pink kalerr gituuuu..... Sy bila mau spen akak??? Hehehe

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

singgah sini kak, sama la baju gadjet kita, saya pun beli baju pink jugak, haha

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign