Anugerah Terindah: Wordless Wednesday #11

Halaman

10 September 2014

Wordless Wednesday #11







Makan petang....






















18 ulasan:

Unknown berkata...

Tolong!!jangan goda saya....!!!

Dunia Zumal berkata...

Dah lama tak makan, terliur pula rasanya ^_^

Sweet red cherry berkata...

salam..

erm, sedap ni makan lapar ..lama la x makan..hihi..

saya tag akak untuk LIEBSTER AWARD,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/liebster-award-tagged-by-kasut-kusut.html

akok is a person not a kuih berkata...

Sedapnya... Kenapa perlu goda dgn cara ini... Huhuhuhu

Unknown berkata...

Perghhh sedap nyerr... tapi jangan makan selalu yer... :D

Asha Lya berkata...

Jrg2 juga lya mkn magi hhee akak kna tag http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

dear anies berkata...

lapoooo

norhasnizakhalid berkata...

hihihi.. sedappp...

Nurul berkata...

sedapp juga sesekali pekena mee ni... :)

Ismi Ana berkata...

Perghh perghh..camni pun sedap! Layann. Hikss

Hani Rahman berkata...

Tak pernah try lagi yg nie ... Baru jer try perasa curry ... OK lah ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi


Mia Liana berkata...

sedap ni.. lama tak makan maggi..

p/s: Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

nora razalli berkata...

hehe
belum pernah try lak mee sgra ni
napak sedap :)

Miss S berkata...

Nampak sedap tp ain mmg tak boleh hadam maggie.huhu

Farah berkata...

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

aiman mania berkata...

wuhuuuuuu..makan maggi plak da...maggi tak baik utk kesihatan ..hehehehehe

Khir Khalid berkata...

Assalam Mardiah... tengok tu buat saya kecur lah hahaa.. Makan awal2 pagi mcm ni pun sedap ni.. :D

Yun Sing berkata...

Mi sedap memang sedap :3 xD

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign