Anugerah Terindah: Blog Dah Berwajah Baru

Halaman

16 September 2014

Blog Dah Berwajah Baru

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Selamat Hari Malaysia juga untuk semuanya.....
Header Baru Blog Diana
Tengok tak wajah blog baru Diana....cantik tak...cantik tak.....cantik kan,semua ni hasil dari kerja tangan blogger Adik Sha pemilik blog http://www.opzzpinky.my....Diana suka sangat dengan kreativiti hasil tangan adik Sha ni....Diana masih mengekalkan warna pink cuma kali ini Diana gabungkan dengan sedikit warna grey....





Terima kasih dik Sha atas segalanya....akak sangat puas hati dengan hasil kreatif adik Sha...sesiapa nak edit blog cantik macam blog Diana ini...jangan segan2 berkunjung ke blog adik Sha DI SINI

19 ulasan:

mila berkata...

cntk..nice

Hana Syed berkata...

mila cantik.. boleh recomend ni..kemaskan blog berapa rm? boleh risik2

Mardiah Diana berkata...

Hana Syed...terus ke blog adik Sha...di sentiasa memberikan khimat...dan terima kasih Mila Hilas.....

Eimma berkata...

cepat betul bertukar. td bukak wajah sama ..hehhe

Sweet red cherry berkata...

waaa..cantik!! kaler pun sweet ja..suka la..

Tanpa Nama berkata...

cantik la sis..cute gitu..

kathy tag :-
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-fuza-musa.html

budakbandunglaici berkata...

good fresh new layout. cantik!

Hani Rahman berkata...

Cantik ... Soft jer kaler nyer ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

Mardiah Diana berkata...

Cepat kan dik Eimma...semua hasil dari adik Sha...

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih Wana....

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih Sis.....cute macam Diana tak...hehe...

Dunia Zumal berkata...

Cantiknya wajah baru blog Diana nie ^_^

dear anies berkata...

manis jee

arzmoha berkata...

Opzzpinky memang power
cantik header baru ni

Ismi Ana berkata...

Makin comel belog akak Diana ni. Header dia lawaa la kak. I like!

FarahFerraDotCom berkata...

patut ler berseri2 masuk sini..=D

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah tahniah.. cantik.. :)

Unknown berkata...

cantikk... sweett sangat warnanya... idah suka combination pink & grey :)

Asha Lya berkata...

Cntik sgt sory kak lya baru smpt bw cne

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign