Anugerah Terindah: Hadiah Novel Dah Sampai

Halaman

15 September 2014

Hadiah Novel Dah Sampai

Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Salam hari isnin juga...hari ni kerja esok kita cuti sempena hari Malaysia....
Hari ni Diana baru terima hadiah dari adik Ain Syafieqa sebagai pengomen untuk bulan August DI SINI ...Terima kasih dik Ain....Jangan segan ke blog adik Ain ni...banyak infomasi yang boleh kita dapat.




Muka Hadapan Buku


Muka Belakang Buku


Dah lama Diana tak baca novel...dengan hadiah dari adik Ain....bolehlah Diana baca novel....terima kasih sekali lagi dik Ain...





25 ulasan:

Ismi Ana berkata...

Ana pun dah dapat. ^_^ hari jumaat hari tu. Kak ain pos khamis, jumaat dah dapat. Laju kan?

naomei berkata...

Tahniah.....

Mardiah Diana berkata...

@Ismi AnaOfis akak jauh dari pusat bndr dik...tu yg mungkin lambt smpai....hehe

Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/ saya tak dapat masuk tu ruang followr ya. Ada info harap maaf kami tidak dapat memenuhi permintaan anda.Cuba lagi sekali. Dah cuba tak dapat jg..mohon maaf ya. inshaAllah akan cuba follow lagi

Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/ saya tak dapat masuk tu ruang followr ya. Ada info harap maaf kami tidak dapat memenuhi permintaan anda.Cuba lagi sekali. Dah cuba tak dapat jg..mohon maaf ya. inshaAllah akan cuba follow lagi

Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/ saya tak dapat masuk tu ruang followr ya. Ada info harap maaf kami tidak dapat memenuhi permintaan anda.Cuba lagi sekali. Dah cuba tak dapat jg..mohon maaf ya. inshaAllah akan cuba follow lagi

Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/ saya tak dapat masuk tu ruang followr ya. Ada info harap maaf kami tidak dapat memenuhi permintaan anda.Cuba lagi sekali. Dah cuba tak dapat jg..mohon maaf ya. inshaAllah akan cuba follow lagi

Mardiah Diana berkata...

@Nao Meiterima kasih Cik Akak...

Mardiah Diana berkata...

@EtuzaMaaf juga...tapi memang Join This Site Diana ada masalah tu...tak tau kenapa...InsyAllah nanti dah blog berwajah baru mungkin dah boleh follow...maaf atas kesukaran yg di hadapi...

Unknown berkata...

Woww.. dapat hadiah... tahniah diana.. :)

Dunia Zumal berkata...

Tahniah yer Diana, selamat membaca novel ^_^

Mar Mansor berkata...

tahniah dapat novel...

Miss S berkata...

Alhamdulillah..sampai pun.lawa dan kemas la blog akak kali ni.suka2..^^

Ezwan Amrin berkata...

salam...selamat hari malaysia! yeah, esok cuti! bole la habiskan novel tu..hehe

budakbandunglaici berkata...

boleh la baca novel baru

AwekTrader berkata...

kita TAG awak

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2-by-siti-yang-menaip.html

norhasnizakhalid berkata...

tak nak komen pasal buku.. tapi nak komen.. kenapa blog ni cantik sangat!!!! jeles tau.. haha

Dunia Zumal berkata...

Selamat Hari Malaysia Diana ^_^

Unknown berkata...

Tahniah diana...akakpun suka gak baca novel...

Hana Syed berkata...

wah untung la..

Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/2014/09/mulai-naik-graf-pesona-mustika.html asalam, nanti klik blog Etuza ya ada blog anda terpilih tau .aktifkan ya..tq

Etuza berkata...

aik..alamak tu komen Etuza berulang tolong deletkan ya .TQVM

arzmoha berkata...

tahniah

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah tahniah.. slmt membaca.. :)

Asha Lya berkata...

Lya pun sah lma x baca novel

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign