Anugerah Terindah: Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Halaman

2 April 2014

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

 
 
 
 
Assalamualaikum w.b.t.


Klik banner untuk join.


Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang - 1 Pemenang
1 Glitter Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014





 

16 ulasan:

Sally Yatiey berkata...

Goodluck ;D

SSurianah Yana berkata...

salam..kak..macmna kakak raptkan ikln nuffnang di atas blog tu ??...mcm iklan aku ada ruang ni..aku mau bg rapat mcm iklan kaka tu^^

SSurianah Yana berkata...

http://ssurianahyana.blogspot.com/

Khir Khalid berkata...

Good luck.. :)

Ida Yuni berkata...

Terima kasih join GA..insyaAllah ada rezeki.All the bast n gud luck..=)
p/s: slm kenal..done follow..

S. Faezah berkata...

good luck!

salam kenal. jemput ke blog sy :)

nana kimie berkata...

heee..nana join jugak ni...moga ada rezeki kita..amin^^

Zara Nurhaidah berkata...

All the best tau =D

Liniey Nor berkata...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

Pha Is berkata...

singgah sini dari blog tuan penganjur.. all the best..

husna zahidi berkata...

goodluck kak mardiah..:)

AyuInsYiraH berkata...

ayu datang dari GA yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

Cikgu Norazimah berkata...

CN datang dari segmen yang sama ... all the best dear ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

Aimi Farhana berkata...

Hye, kita dari GA yang sama. Singgah :)

Aimi Farhana berkata...

Hye, kita dari GA yang sama. Singgah :)

Anayizus -SBP- berkata...

hye...sy dr segmen yg sama...gud luck jgk utk awk..http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign