Anugerah Terindah: Entri Pertama Di Bulan April - Sibuk

Halaman

1 April 2014

Entri Pertama Di Bulan April - Sibuk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana hargai dan sayangi..baru leh Diana dapat buat entri pertama di bulan April..rasa cepat sangat masa berlalu..berlalu meninggalkan kita semua...Diana harap setiap hari yang mendatang yang kita lalui,semoga semuanya berjalan dengan lancar dan akan menjadi lebih baik dari semalam dan yang paling penting setiap perjalanan kita lalui itu dalam redha Allah..



1/4/2014....mula dari masuk kerja jam 6.30am pagi tadi,Diana dah mula sibuk..maklumlah setiap 1hb hingga 4hb di setiap bulan,Diana dan semua staff kat office sibuk kira gaji pekerja dan macam2 lagi..apatah lagi tadi datang pengajar dari head office untuk mengajar kami tentang programme baru untuk estate tempat Diana berkerja,sampai tengahari tadi tak pulang makan kat rumah...makan kat office jer...nasib baik ada di sediakan makanan walaupun cuma mee hoon goreng,telur mata goreng,sosej goreng sos..tapi tetap menyelerakan sebab lapar punya pasal...hehe...
 
 
 
 
Lepas siap menjamu selera,kami sambung lagi belajar sampai jam4pm...pulang jer tadi lepas solat Asar terus buka laptop untuk berblogwalking ke blog yang Diana sempat nak singgah..lepas masuk waktu solat maghri,baru Diana buat entri ni...hehe...dan kejap lagi Diana mulakan aktiviti berblogwalking...dan kalau ada terjumpa segmen atau Giveaway yang simple,InsyAllah Diana akan join...
 
 
 
 
 
 
 

6 ulasan:

Anne Nurain berkata...

time lapar memang camtu kan kak, lauk yg biasa2 pun boleh jadi lauk plg sedap dlm dunia.. hehehe..

Khir Khalid berkata...

Salam April Mardiah.. salam ceria selalu.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan.. :D

Farah Diana berkata...

As salam sis diana.. (nama kita sama)

Salam perkenalan..

Suka kata2 tu.. :)

yep.. selagi masih bernafas, selagi tu kita masih ada harapan!

Moga ceria selalu..

http://qaseh-delima.blogspot.com

Zara Nurhaidah berkata...

Sama laa.. zara pon busy. Cuma busy kpd komitmen keja.. huhu

Yun Sing berkata...

Busynya :) Take care ^^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign