Anugerah Terindah: Kerja Lebih Masa

Halaman

25 Mei 2015

Kerja Lebih Masa






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....hari ni banyak sangat kerja sebab seorang staff yang khas kerja kat bahagian   weightbridge tengah bercuti selama seminggu....jadi dalam tempoh seminggu ni Diana dan seorang lagi staff bergilir2 untuk berkerja lebih masa....













Yang Ikhlas,

10 ulasan:

Asha Lya berkata...

Kerja lbh masa masyuk tu kak hihi

Puteri Wanita berkata...

turn org cuti kite kerja OT ... nanti kita nak cuti org lain pula kena OT :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt bekerja kak..

Khir Khalid berkata...

Assalam.. semoga segalanya dipermudahkan dan berjln lancar hendaknya.. :)

Kathy R'bain berkata...

Ok la tu sis.. Oh ye,boleh tak bagi alamat sis kat kathy?

Aeinna Musa berkata...

kerja kerja juga, kesihatan kene jaga ye;)
pesanan ikhlas dr ena..hehehe

Bunda a.k.a KN berkata...

Salam ukhuwah dari Bunda...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dunia Zumal berkata...

Kerja lebih dan dapat bayaran ok la juga kan... macam Zumal nie takde la... dapat penat jer...
Salam Ramadhan yer Diana, lama tak jenguk blog Diana...

hidayu ayumie berkata...

mmg cmtu la kalau bekerja
kene rotate je

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign