Anugerah Terindah: Berbaju Baru Lagi Tab Kesayangan Diana...

Halaman

25 Mei 2015

Berbaju Baru Lagi Tab Kesayangan Diana...









Salam dan selamat pagi isnin untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....kalau ada sahabat atau pembaca yang da singgah ke blog Diana semalam....tentu dah tau kan yang sehari suntuk Diana jejalan di pusat bandar sandakan bersama adik2 dan kawan2 dari tempat Diana....mcm2 yang kita beli....yang paling Diana suka dan happy sesangat ialah Diana dapat beli casing baru untuk tab Diana....lama dah cari tapi tak ada yang berkenan di hati....tetapi kemarin dah jumpa casing tab yang sangat Diana berkenan......huhu....













Sweet tak casing tab baru Diana.....sweet kan....InsyAllah ada lebih sikit Diana nak yang gambar hello kitty...hihi....







Yang Ikhlas,

5 ulasan:

Asha Lya berkata...

Comel Classic gitu

Khir Khalid berkata...

Cantik.. tahniah.. :)

Zizie Zack berkata...

cantiknya casing tu! kat malaysia susah nak dptkan casing lenovo :'(

Dunia Zumal berkata...

Amboi, cantiknya casing tu... berbunga-bunga lagi

hidayu ayumie berkata...

amboi amboi
first time jugak tgk casing mcm nie
berbunga2 gitu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign