Anugerah Terindah: Awal Pagi Ke Majlis Daerah

Halaman

2 Mac 2016

Awal Pagi Ke Majlis Daerah



Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pengunjung blog yang MD sayangi dan hargai...Terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua kerana sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog MD dan kepada yang follow MD ucapakn  terima kasih kerana sudi follow blog MD yang tak seberapa ini..Terima kasih untuk semuanya...











Pepagi ini MD ke pejabat Majlis Daerah Kinabatangan untuk membayar cukai tanah majikan MD...awal pagi dah sampai dalam jam 7.10am sedangakan waktu buka pejabat adalah jam 8.00am...Tapi tak apa kan...biar kita yang menunggu daripada orang pejabat....








11 ulasan:

Siti Nurzafirah berkata...

awalnya sampai Kak D.. Kak D nak tolong bukakkan pintu ea ? heee

Morning Kak D...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

awal sgguh akk smpai ya.

The KehalusanKelembutan berkata...

salam kak, tak pe janji tak bersesak dengan org lain nanti

Khir Khalid berkata...

Menguruskan perkara2 mcm ni mmg bagus dtg awal ke pejabat... tak penat nak menunggu nanti...

muhammad syahmi berkata...

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Asha Lya berkata...

Klau lya pun suka lgi dtg awal..biar kita menunggu blh selesai awal urusan

Dunia Zumal berkata...

Semangatnya MD nak membayar cukai yer

LYAfrina berkata...

hehe..awalnya..xpelah, pegi awal, nnti msti no 1 punya..

Zie Has berkata...

untungnya jadi bos kan ... semua pun minta staff ajer yang buatkan :)

Hafiza AizZawa berkata...

awalnya.. mst jd org pertama..

Farrah MF berkata...

Biar awal,..puas hati sebab nanti urusan siap cepat :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign