Anugerah Terindah: Review - Sabun RADYA Jadi Pilihanku

Halaman

28 November 2016

Review - Sabun RADYA Jadi Pilihanku





Salam dan selamat hari isnin  untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi singgah dekat blog MD ini....Pepagi ni baru nak up entri baru....eyalah tu kan baru lah sangat padahal dah lama nak taip cuma keadaan masa yang tak mengizinkan sangat....




Sebelum MD teruskan dengan isi entri ni MD nak mengucapkan berbanyak terima kasih kepada pengasas produk jenama RADYA Puan Rosmini Rosmi Ladaba kerana memperkenalkan produk jenama RADYA...Selain sabun RADYA produk atas jenama RADYA juga mengeluarkan Sunblock@Foundation RADYA,Skincare RADYA,Minuman Collagen RADYA.MD juga mengunakan set Skincare RADYA yang mengandungi krim siang dan malam....InsyAllah nanti ada masa MD akan review set Skincare RADYA pula....







SABUN RADYA
SABUN RADYA
EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH
KELEBIHAN πŸ‘‡
🌻 menghilangkan jerawat batu
🌻 menghilangkan parut jerawat dan bekas jerawat
🌻 menghilangkan kesan jeragat
🌻 memutihkan kulit
🌻 mengecilkan pori-pori
🌻 menyegarkan kulit muka
🌻mengawal minyak berlebihan di muka
🌻 melembabkan kulit muka
🌻menegangkan dan menganjalkan kulit muka
🌻 kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri dan membuang toksin pada wajah
🌻 menghikangkan bintik hitam di muka
🌻 menghilangkan bau badan
🌻menghilang jerawat belakang badan


KANDUNGAN SABUN πŸ‘‡
🌞 extract bunga cengkih
🌞 extract kulit kayu manis
🌞 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
🌞kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🌞 mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit



Yang kita semua tahun bunga cengkih dan kulit kayu manis memang banyak khasiatnya selain dalam masak ia juga di gunakan dalam produk kecantikkan...Nak tahu dengan lebih lanjut dan testimoni  para pengguna produk RADYA boleh singgah dekat sini dan jangan lupa LIKE sekali ta. 

Facebook : Radya Cosmetics


"RADYA.....SEGALANYA PASTI
SYUKUR....ADA RADYA"









8 ulasan:

Asha Lya berkata...

Produk baru..klau sesuai blh trus follow guna kn

dear anies berkata...

kiranya boleh guna utk muka dan badan laa ya?

Jari Manis berkata...

Woww byknye khasiat sabun tu

Sally Samsaiman berkata...

ini elok utk muka...sbb ada cengkih!

Rosmini Ladaba berkata...

Ya dear...
Alhamdulillah ,radya skincare dah ramai membantu wanita san lelaki yg ada masalah wajah yg berjerawat,jeragat,bintik hitam dan kulit kusam.

Whattsapp sy untuk lebih mudah sy terangkan
0198873778 kak mie

Rosmini Ladaba berkata...

Boleh dear....
Jika kita ada masalah keputihan pun bgus guna tp xble kerap...

Hubungi sy untuk keterangan lanjut

0198873778

Rosmini Ladaba berkata...

Ya ....seperti yg kita tau khasiat kayu manis memang byk khasiat.

Hubungi sy untuk keterangan lanjut
0198873778
Kak mie

Rosmini Ladaba berkata...

Ya betul dear...
IsnyaAllah dpt membantu masalah kulit jeragat,Jerawat ,bintik2 hitam dan kulit kusam

Hubungi sy untuk keterangan lanjut
0198873778
Kak mie

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign