Anugerah Terindah: Wordless Wednesday #20

Halaman

3 Disember 2014

Wordless Wednesday #20







P/s: Laptop buat hal lagi....Kenapa bisa macam ni yer...




13 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Alamak..ciannya Kak Diana..

Wana x ada experience pula macam ni..huu..kna tnya pada yg pakar ni..:)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nak kena repairla tu.. masuk 'spa' =)

Khir Khalid berkata...

Assalam... aduhh... semoga dipermudahkan segalanya... aamiin. Sabar je lah..

Mama Niza berkata...

biasalah dear... mama pun dulu kerap begitu..

Mama Niza

nur nabihah yunus berkata...

kena servis lah agaknya. no worries ye :)

salam perkenalan,
Nabihah

Invisible Me berkata...

IM tak pernah jadi macam tu. Moga cepat baik. Kalau jadi lagi, try buang password. Nak selamat kena bawa laptop ke kedailah..

Invisible Me berkata...

Macam kena bawa masuk kedai ni akak. Maybe ada problem dgn os. Moga cepat baik :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Kesiannya Diana... Zumal, problem hp...

Etuza Etuza berkata...

As'salam..hantar ke kedai komputer format, agaknya ada Virus...

Asha Lya berkata...

Asalam Kak baru smpt bw cne, x pernh plak lya Alamo.may b da virus la tu, kna hntr gi kedai juga tu

Kathy R'bain berkata...

Kena masuk wad ni sis..

Maria Firdz berkata...

Aik... Knp pula... Mslh window agaknya...

Papaglamz berkata...

Sabar. Papaglamz done follow diana.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign