Anugerah Terindah: Buah Limau Sempena Kedatangan CNY

Halaman

10 Februari 2015

Buah Limau Sempena Kedatangan CNY


Salam singgah pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....



Tahun baru cina tak lama menjelang tiba...masa inilah buah limau dah banyak...kat tempat kerja Diana ni pun ada dah tauke2 yang beri kami buah limau ni.



Diana ni sangat suka makan buah limau ni walaupun rasa dia masam2 manis....


Yang Ikhlas,

19 ulasan:

sayidah napisah berkata...

wah sedapnyaa.kecur liur tengok hehehe

Ezy Loy berkata...

sedapnye limau..
nk sekotak!
:D

Bbwana adienia berkata...

wah, start pesta buah limau ya kak..heheh..rezeki tu dapat buah limau..wana pun suka makan..walaupun rasanya masam manis..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

Sdp ni... xsdr t hbs sekotak. Ekeke

lia ummiirfan berkata...

musim limau dah datang! :))

Asha Lya berkata...

Memg feveret lya juga ni

Asha Lya berkata...

Memg feveret lya juga ni

Dunia Zumal berkata...

Tahun lepas banyak gak dapat tapi tahun nie beli aje ^-^

Puteri Wanita berkata...

nyum nyum~ suka sangat limau mandarin ni :)

BLOG OH! BLOG

Mardiah Diana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mardiah Diana berkata...

Nyum nyum...memang sedap kan sis...

Mardiah Diana berkata...

Feveret akak juga ni dik lya...hihi

Mardiah Diana berkata...

Diana setiap tahun mesti ada dapat sb manager2 dari estate lain kasi kat ofis Diana...hihi

ahmad berkata...

Sedap limau. Pastu letak lm peti ais sejuk.. Sdpp..

Singgah sini
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

Segmen Mencari Bloglist blogahbar

Senarai Peserta

Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

Ismi Ana berkata...

Ana pun ari tu ade dapat limau. Sekotak. Sampai yak2. Hahahaha. Makan limau byk tak hengat. ><

Mia Liana berkata...

wahhh... musim limau ni...

p/s: tahniah ya... http://www.mialiana.com/2015/02/cenderahati-untuk-carta-top-10.html

Dunia Zumal berkata...

Bestnyer camtu ^-^

Khir Khalid berkata...

Dah sampai waktu kita semua berlimau2an.. :D :D

hidayu ayumie berkata...

sampai nak muntah ayu tgk buah limau kat opis nia kak

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign