Anugerah Terindah: Setiap Awal Bulan Mesti Sibuk

Halaman

2 Februari 2015

Setiap Awal Bulan Mesti Sibuk







Salam dan selamat pagi isnin untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...mungkin ramai di antara sahabat blogger dan pembaca yang sibuk kan...macam Diana hri ni adalah kesibukan untuk menyiapkan gaji para pekerja ladang tempat Diana berkerja...











             


Awal pagi menghadap komputer pejabat  nak siapkan startment gaji pekerja...kalau tak buat awal lambat siap...lambatlah pekerja akan menerima gaji...















12 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

assalam kak diana..

selamat menjalankan tugas ya.. :)

Mardiah Diana berkata...

Waalaikumsalam dik wana...terima kasih yer..

Ezy Loy berkata...

selamat bekeje!
=)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

keja elok2 ya kak =)

Asha Lya berkata...

Miss u Kak lmanya x nmpk Kak d blog

Kathy R'bain berkata...

Hai sis.. Lama kathy tak singgah sini..

Kyla Pearlisha berkata...

hai diana.xpe settle kan la yg mana penting ye

Khir Khalid berkata...

Assalamualaikum.. lama tak berkesempatan singgah dan berblog kebelakangan ini. Salam ceria selalu ye.. :)

Permatabiru berkata...

BAB GAJI MMG KNA CEPAT..KLU sy awal bulan sibuk nak siapkan report jer..

Dunia Zumal berkata...

Kalau zumal sibuk tunggu gaji masuk jew ^-^

Cik Fafa berkata...

Ckp pasal gaji ni. Harap2 dh masuk la duit gaji saya.hee

hidayu ayumie berkata...

tempat keje ayu ni bkn tentu buzy time bile
tp time kite nak balik ni lah makin byk paper masuk..
geram btl
kelam kabut lak jadinya

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign