Anugerah Terindah: Cerita Hari Raya Saya

Halaman

27 Julai 2017

Cerita Hari Raya Saya




Salam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai....Baru lagi dapat bersua d blog MD ni....banyak yang nak d kongsikan buat sahabat semua tapi apa kan daya masa tidak mengizinkan dan line ternet yang lemah buat hasrat terhenti seketika...

Tak kita sedar syawal dah 3 hari berlalu dan MD baru nak update cerita raya ni....Sebelum tu MD nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin untuk semua sahabat blogger dan pengunjung blog MD walaupun dah agak terlambat lagipun tak semestinya pada hari raya jak kita nak bermaaf-maafan kan...minta maaf hari-hari pun tak apa pun...hihi

Raya pertama MD tak ke mana-mana duduk rumah tunggu tetamu yang datang beraya kat rumah dan tetamu pertama MD adalah kanak-kanak dari perumahan pekerja...Semua datang segak bergaya mengenakan pakai raya mereka...

Raya ke-2 baru lah MD pergi menziarahi pusara arwah ibubapa MD,mak mertua MD,adik MD dan adik hubby MD...Doa MD buat mereka..semoga roh mereka di tempatkan dalam golongan orang--orang yang beriman dan tenang di sana...hanya doa yang dapat anakmu ini kirimkan..,

Raya-3 baru lah MD pergi ke rumah sanak saudara MD bermaaf-maaf dan menjamu selera yang di sediakan...Tapi banyak tak ambil gambar sebab raya ke-3 tu MD demam...sebagai pengubat rindu sahabat kat MD ni 2keping gambar Hari Raya MD untuk semua...






2 ulasan:

Hasliynda Umairah berkata...

kita tggu raya aidiladha pulak...kejap je kan

dear anies berkata...

alolo sian nyer dia...ramai betul x sihat time raya hari tu kan..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign