Anugerah Terindah: Happy Birthday To Me

Halaman

14 September 2017

Happy Birthday To Me




Salam bertemu kembali buat semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai...Semalam 13hb tarikh birthday MD yang Ke..(biarlah rahsiah)...hihi....


Kek Birthday Semalam

Terima kasih kat my En.Hubby,my adik dan my adik ipar sebab buat kejutan semalam kat rumah....Ingat petang kemarin lepas balik kerja nak ajak my En.Hubby keluar pegi KFC makan...dah siap hantar sms lagi sampai kat rumah my En.Hubby tak bersiap tapi suruh MD pegi dapur rebus megi...dalam hati my En.Hubby tak baca ker sms yang MD hantar...nak dah MD merajuk...Tepat jma 7.00 malam ada adik dan adik ipar bawa kek...

Sambil makan kek dan layan drama tv5 Forevermore yang happy ending.....Macam birthday MD semalam happy ending sebab MD tak jadi nak naik geram dan marah kat My En.Hubby dan adik-adik sebab sehari tunggu ucapan dari dorg 1 pun tak ada...Rupanya ada kejutan....walaupun kejutan yang dorg buat sederhan tapi MD cukup bahagia dan rasa diri di sayangi...Terima Kasih untuk semua yang bagi ucapan kat MD di Facebook....



6 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Selamat hari lahir...

Aisya Ismail berkata...

Happy birthday to you Mardiah. May Allah bless you.

Mardiah Diana berkata...

@Maria FirdzTerima kasih sis..

Mardiah Diana berkata...

@Aisya Ismailthanks awak...

Khir Khalid berkata...

Happy birthday MD. Semoga sentiasa sihat, bertambah rezeki dan diberkati... aamiin. :)

sHaRiNa eLyaNa berkata...

Hpy belated bday kak MD, smoga diberi kesihatan yg baik, rezeki yg luas n diberkati Allah, allahumma amin :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign