Anugerah Terindah: Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Halaman

25 November 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!








hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.





Yang Ikhlas,

14 ulasan:

N. Sakinah D ♥ berkata...

selamat berjaya akak... nak join juga cuma syaratnya tak berapa pandai nak buat huhu..

Etuza Etuza berkata...

Asalam MD ooo ini rupanya yang dikatakan ole-ole tu ..ok nak juga ya..mana tau rezeki ..

Etuza Etuza berkata...

Nak klik lad dulu..

Mohd Noor Shawal berkata...

anda di tag.. :)

http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

Khir Khalid berkata...

Assalam... semoga bertuah.. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Hadiah sangat menarik... Moga berjaya yer Diana ^-^

Hafiza AizZawa berkata...

Dr segmen yg same.. gd luck Diana..

izzeyda berkata...

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Asha Lya berkata...

Byk segmn..x smpt g nak join

kerusiburok berkata...

terimakasih mardiah sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

anamizu berkata...

ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau sis! :)


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

MunSiKettod berkata...

Berkunjung ke blog kwn2 dari GA yang sama :)

http://munsikettod.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket_26.html

hidayu ayumie berkata...

Mcm nk join je nie... smoga mnjadi yg bertuah kak

Cik Fafa berkata...

semoga sama2 luck! ^^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign