Anugerah Terindah: Hujung Minggu Yang Terang Berderang

Halaman

2 November 2014

Hujung Minggu Yang Terang Berderang


Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Hujung minggu ni duduk kat rumah jer...melakukan aktiviti seharian....


Diana letak gambar kat atas untuk menghayati bertapa indahnya ciptaan dariNya...suasana yang terang berderang di hari minggu ini...gambar tu Diana ambil masa pulang dari kampung hari tu...

P/S : Kepada sahabat yang sudi follow blog Diana,yang sudi tinggalkan komen...terima kasih Diana ucapkan...InsyAllah Diana akan follow kembali dan akan berkunjung ke blog sahabat kembali...tunggu yer sebab masalah line internet yang sangat slow.





Yang Ikhlas,

31 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat berhujung minggu yer Diana...

mama 3farhanah berkata...

cantik awan tu
sekelompok-sekelompok
kat sini panas, awan pun takde

Bbwana adienia berkata...

memang cantik pemandangan..cerah ja nampak.. : )

Vee Sandi berkata...

klu balik kg , sis suka baring di muka pintu sambil merenung langit pada waktu petang ... rasa damai dan tenang jer ...

Aisya A. berkata...

tiba2 rasa mcm nak balik kmpung jugak. hehe

Mila Hilas berkata...

a ah arini cuaca mmg elok sggh..kalo jemur kain mmg trs kering.hehe

Ismi Ana berkata...

Selamat berhujung minggu kak Diana, ahaii..cuaca riang ria betul hari ni kan.

Invisible Me berkata...

IM pun duduk kat rumah je :)

izzeyda berkata...

Selamat berhujung minggu.. baru nih ada tengok awan yang membentuk pelbagai bentuk, tak dapat nak snap sebab tengah driving..

Etuza Etuza berkata...

Asalam...bahasa alam yang sangat hebat, memang indah kala melihatnya

Asha Lya berkata...

Slm Kak..cntik btl awan tu.baru lya smpt bw cne hhee

Hakim Zaini berkata...

Subhanallah, rasa tenang je bila melihat awan kan. :)

CikSiti berkata...

waalaikumussalam;)

Cik Nadyya berkata...

alahai.. indahnya pemandangan :)

Yumida Huda berkata...

selamat bercuti kak.beznye balik kpg. cuaca yg sgt sporting. cerah membiru

kak nak tanye, akak online pakai hp ker? setiap kali akak masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. akak online pakai hp ke?

Sally Yatiey berkata...

Cantik awan tu kak ;)

CT Humairah berkata...

salam ^^ CT mai jenguk..
subhanallah.. cantik cantik.. kat Penang ujan aje petang petang.. best sejuk

QasehnyaRania berkata...

langit biru membelah awan cntikkan :)

MissNadia berkata...

cantik.. N pun suka tangkap gambar pemandangan macam ni :D

Rosmiza Ali berkata...

Subhanallah, indahnya ciptaan Yang Maha Esa.. Btw, ramai jgk yg komplen line internet sejak 2 menjak ni bermasalah.. Kat sini pun dah start slow.. Huhu..
RosmizaAliDotCom

Allene berkata...

dlu rajin.. skrg tangkap gambar anak2 je.. ihihih follow here sis..

Lieya Von Jay berkata...

cantik nya awan tu.... singgah dan follow di sini.. Salam perkenalan ^_^

Miz Eija berkata...

Indahnya ciptaan Allah...

Fuza Musa berkata...

Alhamdulillah...Indahnya ciptaaNYA

Gee Lion berkata...

kelapa sawit kiri dan kanan tu.
kat felda ke?

salam singgah dari blog diaridandelion ^_^

Bbwana adienia berkata...

Akak..jemput join Ga wana ya.. :)

Mama Niza berkata...

cantik warna langit dear..
Mama Niza

Khir Khalid berkata...

Salam Jumaat.. terlambat singgah akibat waktu berblog yg huru hara minggu ni.. :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Hujung minggu zumal mendung jew Diana ^_^

N. Sakinah D ♥ berkata...

Langsat banyak.lagi ka??,hehe saja menyampuk

Hafiza AizZawa berkata...

slm perkenalan.. Fiza follow sini..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign