Anugerah Terindah: Cerita - Cerita Hari Ini

Halaman

23 November 2014

Cerita - Cerita Hari Ini









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...bersua lagi kita di dunia alam maya ini...maaf seandainya Diana dah jarang berkunjung ke blog sahabat semua...bukan nak sombong atau apa...tetapi keadaan betul2 tidak mengizinkan...Diana boleh online ni sebab Diana sekarang di pusat bandar Sandakan dan line betul2 laju dan tak ada sangkut2...tu yang Diana ambil kesempatan menulis entri ini...





Cerita hari ini...Diana hari ini pergi menghantar duit hantaran untuk adik lelaki Diana....Tak ada gambar yang banyak untuk di kongsi cuba beberapa keping jer yang dapat di kongsikan...maklumlah Diana tak ada ibubapa jadi Diana yang mengatur semuanya untuk adik...



















Yang Ikhlas,

11 ulasan:

Lieya Von Jay berkata...

salam pagi isnin kak.. :) akak anak sulung ye,, harap adik2 sentiasa mengenang jasa akak

Khir Khalid berkata...

Assalam.. Tanggungjawab anak sulung ni besar kan... baguslah.. :)

N. Sakinah D ♥ berkata...

besar tanggungjawap akak.. :') terimakasih jaga kitaorg.. syg akak ..

Mardiah Diana berkata...

Salam isnin dik...yer akak anak sulung...amin

Mardiah Diana berkata...

Waalaikumsalam KK...betul tu tanggungjawab seorang anak sulung memang besar...

Mardiah Diana berkata...

Dah tanggungjawab akak dik....sayang juga kat kamu...

Cik Balqis berkata...

Tggungjwb besar kn. Bgus la. Alhmdulillah dpt jdi kakak yg baik
Belog Miss Balqis

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

besar tanggungjawab anak sulung nie kan...

Bbwana adienia berkata...

jadi kakak yang baik dan bertanggungjwab..bestla..untung adik2 kak diana dapat kakak macam ni..apapun, cantik gambar :)

Asha Lya berkata...

Besar pgorbanan jdi Ank sulung,

hidayu ayumie berkata...

Besar tggungjwb akk.. smoga semuanye berjalan lancar kak diana

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign