Anugerah Terindah: Barang Oder Dah Sampai

Halaman

8 November 2014

Barang Oder Dah Sampai







Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai.....lamanya Diana baru dapat menaip entri  di sebabkan faktor line yang sangat lembab kat tempat Diana ni...maklumlah tempat Diana ni agak jauh dari pusat bandar dan hanya di kelilingi kelapa sawit...faktor kelapa sawit yang dah meninggi menyukarkan lagi line internet ni kot kat tempat Diana...hehe...





Hari khamis yang lalu Diana ada menerima parcel dari pejabat HQ kat bandar...Diana dah agak itu mesti barang yang Diana oder dari pemilik blog Sulaman Lace Heaven kak Fuza Musa....Diana sangat suka dengan kain tu...kain dia tak perlu lanning dan sejuk...Terima kasih Kak Fuza..













Cantik kan...siapa nak boleh ke :
FACEBOOK : Fuza Musa 











Yang Ikhlas,

23 ulasan:

Mama Niza berkata...

waahh.. cantiknya, pink.. soft pink dear...

Mama Niza

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

mmg cntik la kak..

Asha Lya berkata...

Klau dah jdi bju msti cntik tu kan kak

Gee Lion berkata...

cantiknya.. saya suka kaler tu.. and kat tempat saya kt kampung pun kiri kanan kelapa sawit.. line tak laju.. memang kampung saya adalah zon bebas tanpa internet..... huhu..

Cik Balqis berkata...

Cantikkk..sukerr..bole order nie..hehe

Belog Miss Balqis

Dilaella Ella berkata...

cantik kain dan warna dia, lembut ja :)

Ayu azmir berkata...

Cantik and sweetnya... salam perkenalan and follow die sekali

Khir Khalid berkata...

Assalam... wah cantik.. tahniah.. :)

hidayu ayumie berkata...

Siyes canteekkk...
jelly jelly di sini tauuu

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Cantik ... Warna pun menarik ...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah, cantik dan menarik gitu :)

Hafiza AizZawa berkata...

wah.. cantiknye.. kaler pink pulak tu.. tahniah Diana..

N. Sakinah D ♥ berkata...

Utk sy xda ka kak??,hehe

Hafiz Hafizol berkata...

Nak gak kak

Sally Yatiey berkata...

Cantiknyaaaa ;D

Ismi Ana berkata...

Serius lawaaa!! Huhu. Lama tak nampak kak Dian hapdet belog. ^_^ misss youuu

ain syafieqa berkata...

serius cantik!!! nak tengok akak pakai..^^

Ayuni berkata...

sweet...

Kathy R'bain berkata...

Cantik...sk tgk wrnanya.m

Invisible Me berkata...

Cantikkkk. Warna cantik. Kain nampak cantik. Jadi baju nanti mesti cantik. Pakai dek tuan yg cantik. Double triple cabtik. Hehe

Invisible Me berkata...

Eh,, *cantik

mama 3farhanah berkata...

Serius sangat cantik. Suka sangat dengan warna pink.

hidayu ayumie berkata...

Cantekk kak kaen tu.. lwmbut je kalernye

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign