Anugerah Terindah: Menu Tengahari Tadi Roti Ais Krim

Halaman

15 November 2014

Menu Tengahari Tadi Roti Ais Krim




Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....kerana hari ini sangat panas...tengahari tadi Diana buatlah menu yang boleh menyegarkan tekak yang kering ni...jadi Diana buatlah roti ais krim...kebetulan kemarin masa pulang dari berurusan Diana ada beli sekontena ais krim dan roti...jadi teringin nak makan roti berais krim..jadi terhasillah menu ni...hehe...













Buat kejap jer dan kejap jer dah habis...haha...kena time panas2 buat memanglah cepat jer habis....







Yang Ikhlaa,


16 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah, sampai sekontena Diana beli aiskrim yer ^_^

Bbwana adienia berkata...

Sedap btl tu Kak.lma suda wana nda buat..dulo-dolu rajin bt mcm ni..:D

Azwar Syuhada berkata...

Memang sedap makan time tengah panas.. roti letak ais krim paling best :)

Mardiah Diana berkata...

Tulah Zu Mal...roti dah habis tapi aiskrim masih ada...hihi

Kathy R'bain berkata...

Sedap tu..

Cik Fafa berkata...

muat ka peti ais kak nak bubuh sekontena ais krim?hehe.
saya pun suka makan roti ais krim. tapi sini cuaca hujan,tak terasa nak makan sangat. ^^

Gee Lion berkata...

roti aiskrim memang sedap. nak2 lagi bila goreng.. terasa kesedapannya lebih =)

Khir Khalid berkata...

Assalam... lama dah tak makan roti ice cream mcm ni... best.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Pekena time cuaca panas mmg layan la.. =D

Asha Lya berkata...

Lya biasa wat aiskrim sndiri ja Kak hhehe

mama 3farhanah berkata...

tak sesuai naka makan aiskrim buat masa sekarang ni.
kat sini musim hujan, sejuk.
lagipun batuk tak lega lagi.

QasehnyaRania berkata...

sedapkan.. makan ramai ramai laju je habisbye dok

Cik Balqis berkata...

Sllu buat mse kecik dlu..hehe
Belog Miss Balqis

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Aiskrim saja lagi la best... hehe :)

Deanna Morni berkata...

dah lama x mkan aiskrim mcm nih..sedapp

hidayu ayumie berkata...

Uhh mase prggy dulu ni la mknn ayu kak diana... sbb panas kan.. heheheh tp mmg penuh la aiskrim letak kt rroti.. lmbt mkn abis melimpah la jwbnye

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign