Anugerah Terindah: Pilihan Tema Untuk Majlis Perkahwinan Adik Lelaki

Halaman

30 November 2014

Pilihan Tema Untuk Majlis Perkahwinan Adik Lelaki







Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...selamat berhujung minggu untuk semua juga...Hujung minggu ni sebenarnya nak ke pusat bandar untuk misi mencari kain untuk tema hari perkahwinan adik lelaki Diana pada 21hb ni..tapi jiran depan rumah buat kenduri lenggang perut....




Sebenarnya tema hari perkahwinan adik lelaki Diana,Diana nak warna pink dan silver,tapi adik perempuan Diana yang n.2 pula nak warna yang gelap2,manakala adik perempuan bongsu Diana N.Sakinah D nak pula warna purple....tapi adik Diana yang nak kahwin pula tak sibu2k nak warna tema apa untuk majlisnya dia nanti...katanya warna apa2 jer....







pilihan warna adik bongsu







pilihan warna adik no.2




pilihan warna tema Diana...hehe...














Yang Ikhlas,

19 ulasan:

Asha Lya berkata...

Gabungkn la wrna2 ni Kak msti cntik, mcm mjls lya dlu gabung biru pink purple memg lawa..

Nao Mei berkata...

Hihi...tu adik diana rupanya...salu dia datang blog cik akak kalau tak salah lah...apa kata ambil semua tema tu...hihi

N. Sakinah D ♥ berkata...

sy la ni cik akak... kita kan geng selfie..hehehehehe

N. Sakinah D ♥ berkata...

haaa btl klu masing2 ada pilihan gabung semua skli.. nsib adik kak diana 3org ja klu 7-8 org... pelangi2 temanya nt hehe

seraa rose berkata...

kasi gabung semua warna pasti meletup.. hehe

Bbwana adienia berkata...

Haha..masing2 mau bagi idea kaler..Haha..semua kaler pun cantik..kalau wana suka kaler pink dan purple..misti cantik kalau mix..:)

Cik Fafa berkata...

gabung ja pink dengan purple. cantik! ^^

Mardiah Diana berkata...

terima kasih dik Lya atas cadangan adik....betul tu dik kalau akak ada adik sampai 7 - 8 orang...alamat peninglah si kakak ni...hehe..

Mardiah Diana berkata...

Eya cik akak...ni Diana yang kejap timbul dan kejap tenggelam macam akaknya...hehe....nak ambil semua tema banyak sangat baget cik akak...hihi...cik adik Diana ni yang kuat selfie sangat...haha..

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih atas cadangan...Nak juga gabungkan ke semua warna tapi kurang baget pula...heheh..

Mardiah Diana berkata...

Begitulah dik wana..masing2 nak warna pilihan...cadangan dik wana tu memang terbaik...

Mardiah Diana berkata...

cadang yang bagus ni dik Fafa...terima kasih yer atas cadangannya...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Suka pink dan purple macam Cik Fafa cadang tu ^-^

Mardiah Diana berkata...

Diana pun suka dengan semua cadangan yang di berikan...terima kasih semuanya..

Khir Khalid berkata...

Wahh menarik semuanya... cantik.. pasti meriah.. :)

Dila Gebu berkata...

nak senang campur semua kaler macam khir khalid cakap , cool gile, mesti meriah


Jom ramai ramai makan Minyak Ikan

Puteri Wanita berkata...

adik yang kawin, kakak yang pening pikr warna tema yer :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Cantik2.
Teringat zaman kita kawen dulu. Hehe..

Invisible Me berkata...

Yang manakah jadi pilihan? Jeng jeng jeng. Kena tunggu majlis nanti lah ni. Hehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign