Anugerah Terindah: Salam Jumaat Untuk Semua

Halaman

14 November 2014

Salam Jumaat Untuk Semua









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...bertemu lagi di hari Jumaat penghulu segala hari...maaflah sekarang ni kejap Diana timbul kejap pula tenggelam....susah juga hadapi keadaan macam ni tapi nak buat macam mana kan...kadang tu keadaan yang tak mengizinkan Diana untuk berupdate entri atau pun tak berkunjung balas...semuanya gara2 line internet yang sangat lembap di kawasan tempat tinggal Diana....

















Yang Ikhlas,

20 ulasan:

Ayuni berkata...

Line internet teruk ek?

CikSiti berkata...

salam diana..
selamat hari jumaat=)

Asha Lya berkata...

Salam jumaat Kak, patut jrg nmpk akak d blog

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

salam kak..

xpe faham =)

Mardiah Diana berkata...

Line kt cni memang ssh sngt dik...tu yg kadang nk buka blog pun ssh...

Mardiah Diana berkata...

Salam jumaat juga CikSiti...

Mardiah Diana berkata...

Salam jumaat juga dik Lya...tu lah akak jarang nmpk kat blog...hehe..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Salam Jumaat Diana... Line zumal pun sama gak Diana... Sebab tu kekadang zumal diam aje...

Mardiah Diana berkata...

Salam dik Yui...terima kasih sebab faham...

Mardiah Diana berkata...

Salam Jumaat juga Zu Mal...samalah kita tu...Diana dah pm detail kt fb Zu Mal...terima kasih atas ingatan...

Etuza Etuza berkata...

asalam... dah masukkan ke senarai yang join ya. MD kena tengok apa tugasan ya...

Etuza Etuza berkata...

Usaha tangga kelayaan ..ada 3 tropi jadi rebutan...

Invisible Me berkata...

Timbul tenggelam tapi tetap komen bebanyak kat blog IM. Thanks akak ;)

Khir Khalid berkata...

Salam Jumaat Diana.. :)

Bbwana adienia berkata...

Mslh line internet tu la buat sakit hati kan Kak..hilang mood :(

Cik Balqis berkata...

Klo line xde..nk bw pun ssh kn. Alih2 off semua, tido. Hehe
Belog Miss Balqis

mama 3farhanah berkata...

Salam jumaat Mar..
Hilang mood nak berbw kalau line teruk.

Gee Lion berkata...

saya pun baru sekarang free kak diana.. ^_^
hari tu line teruk nak bw pun takde mood.
merajuk berhari2.. haha..

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Sama la.. boleh spoil mood kalau line Internet slow kan..

hidayu ayumie berkata...

Mood trs kelaut kalu line tenet pon semput2 kak...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign