Anugerah Terindah: Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

Halaman

8 November 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)




Haaa!


Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...



http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html





Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)








28 ulasan:

acik watie berkata...

Semoga dapat ole-ole dari sana..Good Luck

Cik Balqis berkata...

Gudluck ;)

Belog Miss Balqis

Asha Lya berkata...

All the best wat akak juga

Dilaella Ella berkata...

moga berjaya :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

smoga brjaya kak.

Khir Khalid berkata...

Good luck.. :)

hidayu ayumie berkata...

Gud luck kak diana

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Semoga berjaya ... Saya pun join jugak ...

Mama Niza berkata...

gud luck dear...

Mama Niza

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Good luck yer Diana :)

Aisya A. berkata...

all the best :D

Farida Badaruddin berkata...

hai.. sy dari segmen yg sama.. done follow! (^-^)

jom join segmen sy pula

http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

Hana Syed berkata...

good luck dear..

Yumida Huda berkata...

all the best kak
moga akak ada rezeki nanti

Etuza Etuza berkata...

asalam selamat bersegmen ya..lama tak bertegur sapa ya MD

Hafiza AizZawa berkata...

Good luck Diana...

Sally Yatiey berkata...

Moga berjaya ;D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

zumal mendarat lagi di sini :)

Ismi Ana berkata...

Goodluck kak Diana. :)

Fuza Musa berkata...

semoga Berjaya sis

Kathy R'bain berkata...

All the best..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Salam Jumaat Diana, Diana salah sorang pengomen tegar blog zumal pada bulan 9 yang lalu. Diana send alamat kat zumal84@gmail.com atau ke fb zumal sebab ada sesuatu zumal nak kirim untuk Diana ^_^

Dwiex'z Someo berkata...

saya dari Indonesia,,,boleh ikutan Giveaway ini ???

Invisible Me berkata...

All the best ^_^

mama 3farhanah berkata...

Gud luck Mar =)

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Good luck diana..=D

calrase patrick berkata...

Datang dari GA yang sama good luck :)

e d r i n a . 피나 berkata...

dari GA sama :)

iamFyna

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign