Anugerah Terindah: Cerita Hujung Minggu

Halaman

15 Mac 2015

Cerita Hujung Minggu






Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Hari ni ramai ambil kesempatan balik kampung tau pergi jalan-jalan bersama keluarga...,



Diana dan en.hubby hari ni pergi ke pusat bandar untuk beli barang keperluan harian...maklumlah banyak barang dapur yang dah kehabisan stok...Sebelum pulang tu Diana dan en.hubby singgah makan pizza dan bawa pulang 3 jenis pan pizza untuk buat makan malam...pan pizza ni cuma RM5 jer...murah kan,tapi pan pizza ni hanya untuk bawa balik dan tak boleh makan kat situ....

Pan pizza untuk makan malam








Yang Ikhlas,

10 ulasan:

Dunia Zumal berkata...

Lama rasanya tak makan pizza...

YattAkasah berkata...

pizza. my fav!

Ezy Loy berkata...

dh lame xmkn pizza.. uhuk

nusha fasha berkata...

Ada lg ea promosi rm 5 tu...

Cikna berkata...

lps beli pizza rm5, kita jawab survey utk second pizza cuma bayar rm1 je...bestkan

Asha Lya berkata...

Wah nak try bli la mcm ni

Permatabiru berkata...

pizza tgh murah sekarang...hari2 makan pizza :)

padieka raccolta berkata...

hi
kami merupakan online store malaysia

yang menjual

pants, palazzo, dress, top, shoe, handsock, shawls, blouse , peelofnail


dengan harga serendah RM5 each


webite www.padieka.com
instagrams @padiekaraccolta
facebook/ padieka raccolta


muah tang dahi cikit

:-) berkata...

mkan pizza :-)

hidayu ayumie berkata...

siyes ke rm 5 je tuuu
wahhh xtau pon
hari tu baru je makan doublebox tu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign