Anugerah Terindah: Pisang Goreng Coklat

Halaman

1 Mac 2015

Pisang Goreng Coklat







Salam dan selamat pagi...selamat berhujung minggu buat semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Pepagi hujung minggu ni apa yang nak di buat sarapan...Diana pagi hujung minggu ni nak buat sarapan iaitu pisang goreng coklat....








Bahan-Bahannya


















Diana kongsi resepi ni dari blog adik YUI dan rancangan tv iaitu Diari Mangkuk Tingkat....tapi Diana tak ada letak cheese sebab tak ada stok.....









Yang Ikhlas,

9 ulasan:

Najib Ariyan berkata...

Pagiiiii.... lom ada plan nak bfast nih... mungkin nak brunch... besar sikit... pisang goreng jarang saya makan pagi... biasa nya time minum petang... saya bfast like a king.. mesti ada nasi lemak... pokoknya nasi berlauk lah...

tapi pisang goreng tu nampak macam popiah jer... jaga2 nanti Indon kata dia punya pulak

Ezy Loy berkata...

sedapnyeeeeeeeee..

Khir Khalid berkata...

Assalam... sedap ni. Menyelerakan.. :)

Ayue Idris berkata...

sedapnye tgk..pisang ni bgus kn..mcm2 resepi bole wat dgn pisang :)

Asha Lya berkata...

Wah blh d try ni Kak mudah ja

Dunia Zumal berkata...

Senang tu, zumal nak try laa ^-^

Bbwana adienia berkata...

wah, resepi simple dan best ni kan kak..mesti sedap ni..mau ditry ni tau..hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam diana,
tu la pasai
iols macam pernah nampk itu resipi he3
sedap daaakkk???
nak try la he3

Puan Wawa berkata...

Sedapnya diana, wawa suka coklatttt.. huhu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign