Anugerah Terindah: FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Halaman

7 Mac 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi...petang ni Diana join first giveaway dari blogger Mama3 Farhanah...jom ramai2 join  untuk support sahabat blogger kita..





Klik Banner Untuk Join






:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)









Yang Ikhlas,








15 ulasan:

Ansal Ternak Agrofarm berkata...

salam, singgah lagi :)
goodluck ya!

mama 3farhanah berkata...

Terima kasih sudi join GA yang tak seberapa ini.
All the best ;-)

Dunia Zumal berkata...

Good luck yer Diana ^-^

Asha Lya berkata...

Moga murah rezki akak

nusha fasha berkata...

Moga ada rezeki akk

Dunia Zumal berkata...

Zumal jer belum sempat join. Hehe ^-^

Khir Khalid berkata...

Assalam... all the best Diana.. :)

Mardiah Diana berkata...

Joinlah zumal...kita support GA pertama dari mama3farhanah....

Nur Amalina berkata...

gud luck..saya pun join..^_^
http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Surianti Ishak berkata...

Gud luck u... Singgah dari segmen yang sama... Done Follow... :-)
http://yanishak.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

Dunia Zumal berkata...

Hari tu tak sempat nak join sebab phone rosak, zumal pula cuti. Hehe ^-^

Hanafi Abdullah berkata...

semoga berjaya dalam GA ini nanti

mama 3farhanah berkata...

Semoga ada rezeki. Boleh semak senarai peserta DI SINI

Deanna Morni berkata...

saya singgah dari GA yang sama (^_^)

KAMEQ DEANNA

Nurul Syahirah berkata...

jemput join segmen ira :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign