Anugerah Terindah: Pokok Nangka Dekat Pejabat

Halaman

10 Mac 2015

Pokok Nangka Dekat Pejabat

Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Hari ni baru dapat taip entri....entri biasa jer yang penting blog Diana tak sunyi kan macam hari2 sebelumnya....
Pagi isnin kemarin Diana berjalan2 di sekitar kawasan pejabat...tertiba Diana nampak pokok nangka...sebenarnya pokok nangka tu dah lama ada kat situ dan buah dah banyak kami makan....bila tengok kemarin banyak lagi buah dia yang nak masak....








Tengok buah nangka tu...rendah jak kan...tak payah lagi nak panjat2 untuk memetiknya...tapi Diana ni sebenarnya tak berapa suka makan buah nangka ni...makan begitu2 jak...hihi..








Yang Ikhlas,

14 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Wah..besarnya buah nangka tu Kak..wana suka makan buah nangka..sedap ^_^

Ezy Loy berkata...

saye suke nangka!! nak nak nak!
blh buat bubur nangka..
ihiks

Dunia Zumal berkata...

Kalau takde sebiji tu confirm bukan Diana laa ^-^

Fuza Musa berkata...

Memang suka juga buah nangka ni..
Tapi angin..

nusha fasha berkata...

Sdpnya nangka..suka2.

Wani berkata...

salam singgah n salam kenal .. kat rumah pun ada gak pokok nangka .. rendah cam ni la gak buahnya,, tapi kan kita x berapa suka jugak nagka ni .. kembung perut hiiii

Khir Khalid berkata...

Assalam Diana.. wahh.. besarnya nangka tu..

Najib Ariyan berkata...

geramnya tengok nangka muda tu... buat lauk masak lemak cili api dengan siput sedut best tuuuu

QasehnyaRania berkata...

sedapmya kalau yg muda tu digulaikan..
yg masak meratah saja pon layan

Siti Rohaida Yusof berkata...

tetiba teringat kat pengat nangka,..sedapnya..

Asha Lya berkata...

Msti manis kan buah nangka ni, lya pun kurang gemar mkn nangka sbb sejuk.

Affy Afiqah berkata...

uiiihhhh betul2 rendah haa buahnya, senang nak ambil tak payah panjat kan kak :))

Puteri Wanita berkata...

wahh. besar. puas makan ni. erm suka la nangka. masak bubur pun sodap ni :)

Dunia Zumal berkata...

Kat ofis zumal tak ada pokok buah hanya pokok bunga dan bongsai je... Kalau pokok buah boleh gak petik makan kan...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign