Anugerah Terindah: Nak Buat Lain Tapi Jadi Lain

Halaman

7 Mac 2015

Nak Buat Lain Tapi Jadi Lain





Salam sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Tak tau macam mana boleh terjadi entri Diana yang bertarikh 5hb March tertiba hilang pula...Diana pun tak tau apa puncanya...jadi kepada sahabat blogger yang ada komen kat entri Diana tu...Diana minta maaf banyak2...



Nampak tak tajuk entri Diana ni...bukan main lagi kan boleh buat  kita tertanya2....hihi....Sebenarnya Diana nak cerita hal pagi kemarin...tetapi akibat line internet yang slow sangat membuatkan segalanya tak jadi dan buat geram...jadi semua hal yang berlaku kemarin Diana ceritakan hari ni....hihi








Sebenarnya resepi ni Diana nak buat lempeng pisang tapi entah kenapa tertiba Diana terlihat ada acuan tart yang comel kat dapur...jadi Diana olahlah resepi ni ker tart pisang...hihi....



Resepi ni senang jak...Diana main campak2 jak bahan2 dia janji sedap...kalau ada sahabat blogger tau pembaca blog Diana nak cuba resepi ni...ikut jer langkah macam gambar kat atas tu yer...







Yang Ikhlas,

7 ulasan:

Cik Yaya berkata...

macam sodap je kak..mohon hantar ke sini :)

Ezy Loy berkata...

ok la 2.. jd jgk..
lempeng transform jd tart pisang.. hehe

Dunia Zumal berkata...

Mintak sikit boleh ???

Asha Lya berkata...

Ok la tu kak jdila tart pisang

Puteri Wanita berkata...

tart lempeng pisang ... nampak cam muffin pun ada. nyum~ :)

Khir Khalid berkata...

hehee.. ok je.. nampak sedap je tu.. :)

QasehnyaRania berkata...

hihi janji blh makan kan.
apa pon x kisah.. itu lah pempuan ada je ideanya kan

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign